Lovechock voor Valentijn!

Jummie! De chocolademakers van Lovechock hebben extra liefde in hun repen gestopt. 

Ja ja! De repen van Lovechock bevatten nu - naast een (h)eerlijke raw bite - een prachtig geïllustreerd briefje waarop je (deels) je eigen tekst kwijt kan. Lief & spannend! Goed opgevouwen past deze 'loveletter' precies in de verpakking van een reep. Ik vind 'm leuk! Jij ook? Doe dan mee & win.

button2Taalgevoelige choc's

Want... speciaal voor taalgevoelige chocaholics - en die zijn er vast véél op mijn blog vermoed ik - start ik vandaag een superleuke Valentijnsactie. Welke lieverd zou jij met Valentijnsdag dit jaar eens extra willen verwennen? Die leuke vriendin? Je eigen broer? Of misschien wel gewoon ... je minnaar eigen man?

Wie zou jij extra willen verwennen?

Ik lust je raw

Laat het me weten en wie weet krijg jij straks één van de drie Lovechocks thuisgestuurd. Zal jij straks even scoren?! (Like, Love, Share. Reageren kan tot en met vrijdag 7 februari.)

11 Responses to "Lovechock voor Valentijn!"

 • Chantal
  4 februari 2015 - 15:33

  Ik zou de gastouder van onze bijna 8 maand oude zoon dit gunnen. Haar relatie is eind 2014 over gegaan en daar is ze soms nog erg verdrietig over. Desondanks is ze voor de kinderen erg gezellig, leuk en ondernemend. En als kers op de taart had ze gisteren met onze zoon voor ons als ouders iets liefs gemaakt voor Valentijn!

 • Ingrid
  4 februari 2015 - 16:01

  Oh, de eerste die in mij opkomt is mijn allerliefste vriendin. Afgelopen jaar heeft ze zoveel moeten overwinnen: ernstige ziekte en andere persoonlijke tegenslagen, maar steeds weer krabbelt ze op en gaat weer door! En tussen alle tegenslagen door maakt ze zich ook nog ongerust als er iets met mij is. Dus een chocolade hart onder de riem kan ze altijd gebruiken

 • dine
  4 februari 2015 - 16:39

  Ik zou het mijn vader (78 jaar) en zijn vriendin (71 jaar) gunnen : Anneke heeft 3 weken geleden een hersensinfarct gehad en ligt in een revalidatie centrum voor onbepaalde tijd, en mijn vader wilde haar huis wat bijhouden en ligt nu sinds afgelopen zondag in het ziekenhuis met een gebroken heup….ik vind het zo sneu voor ze en hoop zo dat ze toch op zijn minst in het zelfde revalidatie centrum kunnen komen, maar z’on choco hart zou vast al een beetje goed doen in deze moelijke tijden…..

 • Granny
  4 februari 2015 - 18:04

  Mijn buurvrouw want die zorgt altijd voor voor mijn kippen en mijn wandelende takjes als ik weg ben ….

 • Six
  4 februari 2015 - 22:11

  Ik zou ze aan mijn vriendin (M.B) geven omdat ze juist besloten heeft een eigen huis te zoeken na periode van samenwonen met man en stiefkinderen. Een lief hart-onder-de-riem-gebaar zeg maar.

 • Tanja
  5 februari 2015 - 00:16

  Wat een leuke en hele lieve reacties.En wie niet wint kan het toch wel doen, zo’n lief gebaar 🙂 Ik ga in ieder geval iets kopen voor mijn zus die nu een jaar weduwe is nadat ze haar man met asbestkanker 5 jaar intensief heeft verzorgt tot zijn dood thuis zoals hij graag wilde. Nu heeft ze van de week gehoord dat haar jongste van 18 ook een ingrijpende ziekte heeft en zitten ze nog in onzekerheid in welke vorm hij het heeft. Mijn lieve zusje die altijd iedereen helpt! Ik doe trouwens niet mee voor de reep, ze is aan het lijnen 🙂

 • Esther
  5 februari 2015 - 11:59

  Mijn beste vriendin. Zij is altijd reuze attent. Nu kan ik haar dit geven met een heel attent briefje erbij.

 • Marina
  5 februari 2015 - 12:14

  Mijn lieve mede single vriendinnetje! Want juist wij single ladies moeten extra in het zonnetje gezet worden op Valentijnsdag 😀 😉

 • Eva
  5 februari 2015 - 12:45

  Op de dag van de liefde wil ik graag mijn grote liefde verwennen
  Met deze heerlijke chocolade zal het ongetwijfeld lukken
  Ik kan wel 1000 redenen noemen alle even machtig
  maar ik houd het kort en krachtig
  bij mijn vriend kan ik mezelf zijn en voel ik me heel blij
  Daarom wil ik hem verrassen op deze romantische dag
  Hij verdient het om verwend te worden
  En met deze lekkernij zal het zeker lukken 🙂

 • Anita H.
  5 februari 2015 - 16:17

  Wegens ontbreken van partner / minnaar, kies ik iemand die ik erg waardeer en waarvan ik weet dat ze pure chocolade waardeert en dat is een goede vriendin (Rita). Waarschijnlijk stel ik dan wel meteen voor om de reep samen op te eten.

 • Sonja Hubregtse
  6 februari 2015 - 10:05

  Ok, ik geef het toe:
  Ik ben best verslaafd aan chocolade
  Van cote dor tot paaseitjes of verkade
  Alles gaat erin
  En dan heb ik geen grenzen
  Genieten van het begin
  Tot de allerlaatste hap
  Chocoladepudding of chocolademoes
  Van een hele taart tot een simpele chocoladesoes
  Alles smaakt 🙂
  En ijs kan ik natuurlijk ook niet laten staan
  Geef me chocola en ik kan mezelf niet meer aan
  Nu is dit een lastig moment,
  ik zal het moeten delen met m’n vent 😉
  Nou ja…als “verslaafde” moet je soms moeilijke stappen ondergaan,
  maar als ik win, zal ik hier best voor open staan (hoop ik 😉 )

Leave a Reply