Lizzy’s bitches – slaapfeestje –

Dat was een leuk feestje!

En ja, ik had voetenbadjes genoeg! In feite kreeg ik, naar aanleiding van mijn vorige blog, zóveel voetenbadjes aangeboden (inclusief massage- én bubbelbadjes) dat ik een compleet voetbalteam in de watten kon leggen! (Iemand iets weten over voetenbadjes? Ik ben inmiddels expert!)

O, wat is het toch fijn (en vooral handig) om een blogger te zijn. (De meeste aanbiedingen kreeg ik overigens op het schoolplein, wat wel iets zegt over mijn anonimiteit aldaar!)

A High School Musical

slaap3Afijn. Om vijf uur stond alles klaar. De voetenbadjes (met essentiële oliën én poezelige handdoekjes), een schaal met roze spekkies en een tafeltje met de prijsjes voor de ‘kwis van Liz’. De film (A High School Musical) zat in de DVD speler en de zolder was leeg. Het feest kon beginnen.

Was dat even schrikken?!

Het een feest wás het. Precies zoals ik had verwacht eigenlijk. Geen geruzie, geen gedoe. Gewoon lekker gourmetten en een spannende wandeling in het donker door het bos. We probeerden de meiden een beetje bang te maken (Vlakbij het oude ziekenhuis: “Oppassen hier, ze schijnen een paar patiënten vergeten te zijn met de verhuizing en die dolen hier nog rond!” ) maar dat lukte niet zo hard. Totdat Paul zei: “Hé, ik zie een paar jongens uit jullie klas!” Toen gingen de ogen wel even wijd open.

"Help! Jongens uit onze klas!?"

Lizzy's bitches

slaap4Het was hard werken, het hele weekend. Terwijl de dames op de bank met een bak popcorn zaten renden Paul en ik af en aan met warm water en kopjes thee. Let’s face it, dit weekend waren wij Lizzy’s bitches. Maar het was het waard, het feestje was supergezellig. En al snel… was het bedtijd!

Ook dat ging prima en na een heel duidelijke instructie (als ik voor de vierde keer boven moet komen dan neem ik een emmer met ijskoud water mee) gingen de meiden lekker liggen en (proberen te) slapen.

En toen was het kwart over één en sliep iedereen…. Behalve ik.

En toen was het drie uur ’s nachts en sliep iedereen… Behalve ik.

En toen was het acht uur ’s morgens en was iedereen wakker … Behalve ik.

Slaapfeestje meiden

Goed. Mocht je binnenkort een 'slaapfeestje meiden' doen: mij kan je inhuren. Ik kom met voetenbadjes, leuke quizvragen en spannende verhalen voor een wandeling. Voetenmassage na afloop inbegrepen. Je kunt me bereiken via telefoon en e-mail. Maar nu even niet, nu ga ik uitrusten.

Want iedereen is alweer helemaal fit. Behalve ik.

slaapfeestje meiden

Iets minder zoets? Lees mijn column op Vrouwonline, daar gaat het over ....

6 Responses to "Lizzy’s bitches – slaapfeestje –"

 • Linda van der Klooster
  13 januari 2014 - 13:01

  Ik ben ook zo iemand die, juist als het moet, niet kan slapen…

 • Marianna
  13 januari 2014 - 17:07

  Ik wil ook!!! Doe je het ook voor volwassenen hahahaha

 • esther
  13 januari 2014 - 17:08

  Irritant he?!

 • esther
  13 januari 2014 - 17:09

  O, soort Kruispost! Sloeg op Linda. Volwassenen hahaha, lig eraan hoe erg hun voeten stinken 🙂

 • Inge
  13 januari 2014 - 20:46

  Ik zat al te wachten op je update! Maar je had gewoon een extra dag nodig om bij te tanken 😉

 • Tanja
  14 januari 2014 - 12:05

  Fijn dat het zo goed ging 🙂 en jammer van het slapen 🙁 Die uitdrukking van iemands bitches zijn kende ik niet, het klinkt meer dat je persoonlijke bediende ( of zoiets) was. 😉 En dacht je echt dat je nog anoniem was in je omgeving? Als beroemde moeder-dochter schrijvers duo 🙂

Leave a Reply