Little Twin Stars café Big in Japan Plog 5

Japan is een bijzonder land als ik lezeres Nicky moet geloven. En zij kan het weten want ze woont er al jaren.

restaurant11Japanners hebben een bijzonder gevoel voor humor, zijn creatief met taal én maken van alles een cadeautje. Kortom, I *love* Japan. Speciaal voor ons stuurt Nicky haar leukste foto's. Vandaag: het Little Twin Stars café!

OMG, dit is zó vet!

OMG!

Ik schreef er al eerder over. Over de Japanse Sanrio-karakters. Hello Kitty, My Melody en mijn persoonlijke favorieten: Little Twin Stars. Lezeres Nicky stuurde me eerder al wat spullen van het duo op - ik had ze besteld als rapportcadeautjes voor de meiden - en inmiddels zijn ook zíj grote fans. Kiki en Lala liggen as we speak in hun beider bedjes.

"The cafe is so popular that on a weekday morning, more than 50 people were in line!"

Lala-latte

Maar nu mailde Nicky mij iets übercools! Er is tegenwoordig een Little Twin Starscafé in Japan. Voor een handjevol Yens bestel je daar "Little Twin Stars-hamburgerplate", "Kiki & Lala-latte", en de topper: The “Kiki & Lala Strawberry Roll Cake. Yam Yam Yam. Ik voel een businuss-blogtripje aankomen. Nicky, maak jij het logeerbed vast op?

restaurant1restaurant4restaurant3restaurant5

 

4 Responses to "Little Twin Stars café Big in Japan Plog 5"

 • Esther Vuijsters
  11 september 2014 - 10:29

  O nee! Ik lees net dat het een pop-upcafé is 🙂 Zoals zoveel in Japan…. Dol op pop-up daar, winkels, café’s, alles. 🙁 Eeuwig, eeuwig zonde. Nu zal ik nooit een Kiki & Lalabuger eten. Wat een rotdag.

 • Granny
  11 september 2014 - 11:24

  Mag granny ook mee??

 • Nicky
  11 september 2014 - 14:35

  Tuurlijk mag Granny ook mee 😉 Het wachten is op een Little Twin Stars hotel, dat zou cool zijn of wat ze hier zeggen: kawaiiiiiiiiiiiiiiiii !!!

  Ik zag trouwens van de week weer allerlei nieuwe hebbedingetjes van Twin Stars, binnenkort maar weer een bestelling doorgeven 😉 ?

 • Mariella
  11 september 2014 - 14:59

  Oh wat schattig zeg!
  Hoewel een roze of blauw broodje me niet erg lekker lijkt….

Leave a Reply