Literaire T-shirts laten zien wie je bent!

literair-shirt1Ik héb me toch weer wat leuks gezien?!

Literaire T-shirts! Ik zag ze hier bij de boekhandel op de hoek. (Maar natuurlijk kan je ze ook online bestellen!) Ik vind ze echt super. En dat wil wat zeggen, want ben ik ben altijd een zeur wat T-shirts betreft. Effen vind ik saai, plaatjes snel te druk, ik ga niet met een hoofd van een vrouw op mijn shirt lopen, zeker niet als ze knapper is dan ik. Dingen met seks daar ben ik nu echt te oud voor. En Hardrock Café Manilla, die fase heb ik ook wel gehad.

Ik hartje letters

Ik hou erg van letters op kleding, vooral wit op zwart, maar ja, dan moet de tekst wél ergens op slaan. Vakantieteksten kunnen echt niet meer. En laatst zag ik een meisje lopen in een T-shirt met opschrift: "Was ik maar een sportwagen, dan vonden alle jongens mij leuk!" Gas geven jij, denk ik dan.

literair-shirt2Kom maar op met de zomer

Nee, doe mij maar een literair T-shirt. Lekker zwart-wit, mooie letters en teksten die ergens op slaan. (Niet altijd natuurlijk, maar de naam van de auteur maakt dan veel goed!) Ik zie de zomer weer helemaal zitten, ik ga voor de combinatie mode & intellect. Mijn favoriet?

Deze van Woody Allen.

God is dood, Nietzsche is dood. En ik voel me ook niet zo lekker.

One Response to "Literaire T-shirts laten zien wie je bent!"

  • Tanja
    12 januari 2015 - 20:23

    Of dit nu echt literair is weet ik niet maar wel een leuke spreuk! 🙂 Het nadeel van letters op een t shirt is dat veel mensen het proberen te lezen en van dat staren naar mijn uhhhhhhhhh romp word ik een beetje zenuwachtig 😉

Leave a Reply