Like me?

Es-hibitionist

Het aantal bezoekers op Esthervuijsters.nl stijgt nog elke dag.

En dat is goed nieuws, want dat betekent dat ik groei als blogger. Dat ik steeds meer 'stukjes tekst' word, een groter bereik heb en beter gevonden word . Online en in de bladen. Nog even en ik kan de hele dag Horen, Zien, & Bloggen, fantastisch toch?

Es-hibitionist

Natuurlijk, ik weet dat er hele volksstammen zijn die niet goed begrijpen wat je nou eigenlijk wil met een blog. Die zich afvragen wat je bezielt om je hele leven online te zetten (en man en kinderen daarin mee te sleuren). Die denken dat je gewoon een soort exhibitionistische aard hebt. Of een deel-fetisj. (Heb ik die? Eh, waarschijnlijk wel dus, deels.) Die de charme van het uitvergroten niet zien. Of niet willen zien.

O ja, die kutdag

Maar toch, die mensen lezen vaak wél mee. “Ik snap jou niet hoor”, zei een kennis laatst, “met dat stukje over dat uitstrijkje! Daar ga je toch niet over schrijven?” En waarom niet, vraag ik me dan af. Waarom zou ik er niet over schrijven? Alle vrouwen boven de dertig ‘moeten’ er een, dan kan ik er toch maar beter een mooi verhaaltje van maken? Als er ook maar ééntje is die er daardoor minder tegenop ziet, dan heb ik mijn doel alweer bereikt.

Het zal inderdaad wel een afwijking zijn. Ik kan er niets aan doen. Ik zie gewoon overal een stukje in. Of ik nou bij de dokter zit of op het strand. Of ik nou mijn kleine teentje kneus of mijn pink stoot. Ik vind het leuk om mijn leven onder een loep te leggen, om dingen uit te proberen, om te vermaecken en tips te geven. Horen, Zien, Bloggen. Het is niet voor niets mijn motto.

Likes, laughs en comments

Vandaag schreef ik op Vrouwonline.nl een nieuwsblog over kinderen en het vlees- poepschandaal. Heerlijk, vind ik dat. De gesprekken met de meiden terughalen, het nieuws erop naslaan en er dan een paar leuke grappen in fietsen. De likes, laughs en comments maken dan echt mijn dag.

En over likes gesproken. Om Esthervuijsters.nl nog verder te (kunnen) promoten heb ik tegenwoordig een aparte pagina op facebook. Deze kan je liken en op die manier word je op de hoogte gehouden van nieuwe blogs, columns en allerhande extra's. Heb je geen facebook, deze blog heeft ook een RSS-feed (links bovenin). Ook die houdt je op de hoogte.

Dank, dank

En laat ik dan ook maar meteen van de gelegenheid gebruik maken om jullie te bedanken voor de regelmatige bezoeken. Jullie zijn een geweldig publiek (óók de kritische kennissen) en ik vind het fantastisch dat jullie meelezen. Blijf dat vooral doen want de komende tijd gaat er een heleboel leuks komen. (Tipje van de sluier: een reisluchtige gastblogger komt jullie verrassen!)

Dank dus. Voor jullie bezoek. Want laten we eerlijk zijn, zonder lezers heeft een blog weinig zin. En zonder blog, tja, valt er een stuk minder te genieten. In elk geval voor mij. 🙂

3 Responses to "Like me?"

 • Tanja H.
  10 september 2013 - 11:52

  Je hebt een mengeling van 3 dingen waardoor ik je graag lees.
  1ste Humor, ja met hoofdletter.
  2de groot opmerkingsgave (al la Simon Camiggelt)
  3de heel veel schrijftalent

  Laat het duidelijk wezen, dit is geen veer steken of zo, maar gewoon mijn mening! 🙂

 • Esther vuijsters
  10 september 2013 - 14:08

  Ik heb t ff nagevraagd bij tuffy, maar die zei dat dit toch echt een veer was hoor! 🙂

 • Pantervrouw
  10 september 2013 - 14:54

  haha volgens mij zijn het zelfs 3 veren! En terechte veren. Leuk dat je groeiende bent (niet fysiek) en makkelijk dat je alles op je fb-pagina meldt.

  Die gastblogger heeft die ook wel eens tweetneigingen? (in 2 opzichten)

Leave a Reply