Lichtgevende Sushi?!

Ja. We hebben er weer een! Een trend. Een echte! Uit Amerika!

Presumers. Wel eens van gehoord? Nee? Nou, op trendwatchting.com hebben ze het over niets anders. Presumers zijn mensen die producten en diensten willen afnemen nog vóór ze op de markt zijn. Deels omdat ze dan de eerste zijn met het middel/de gadget/het abonnement en deels omdat ze gewoon niet kunnen wachten.

Neem nou bijvoorbeeld de 3D printer. Fascinerend ding. Niemand weet nog precies wat het apparaat inhoudt (je kan er kennelijk een pistool mee printen, wat vast heel handig is als er wordt ingebroken ‘schat, ik hoor wat, zet jij de printer even aan?’), maar het is voor particulieren nog niet geschikt. Toch wil iedereen er eentje hebben. Google maar eens op ‘3D printer kopen’, je wilt niet weten hoeveel hits je krijgt!

Andere producten die eraan komen (en die je misschien al wil hebben, dus let op) zijn: een minivijverzak voor op je balkon, e-sigaretten met een smaakje, kunstnagels van UV gel en lichtgevende sushi. Lichtgevende sushi?! Yep. Je moet er maar opkomen. En via social media, Pinterst, en #trendingtopics kóm je er uiteindelijk ook wel op.

Maar of je er nou zo blij van wordt? Het lijkt mij niet voor niets dat de betreffende  plantenspuit/ fietsbel/ trilogie nog niet officieel verkrijgbaar is. Nog niet helemaal nagekeken, niet goed doorgetest, bevat nog kinderziektes. Voor je het weet ontploft de cosmetica in your face. Nee hoor, ik koop wel gewoon setje opplaknagels. Lekker veilig.

NB

(Een béétje trendgevoelig ben ik natuurlijk wel. Zo doe ik aan pretail! Je kunt mij bijvoorbeeld mailen op info@esthervuijsters.nl om op de informatielijst betreffende mijn tweede boek te komen! Ben je straks lekker de eerste die het heeft!)

Leave a Reply