Just for men autostop

Een verzorgingsproduct met het woord ‘auto’ erin, dat móet iets zijn voor mannen!

En inderdaad. Just For Men autostop is géén poetsmiddel voor je dashboard en ook geen cream voor nette schoenen, nee, het is een haarkleuring. Maar wel een héle bijzondere. Supersimpel en speciáál ... voor mannen.

Mengen? Handschoentjes?

“Waarom”, roept vriendin M uit, “kopen wij al jaren complete pakken haarverf, met van die stinkende substanties die je altijd moet méngen, handschoentjes die te klein zijn en spatels die altijd op de verkeerde plek klodderen, als mánnen hun toefjes gewoon kunnen wegwerken met een mascáraborsteltje?” Tja. Goeie vraag.

“Ik ben toch GVD geen scheikúndige!”

Just For Men

De haarverf ‘Just For Men’ (let op de hoofdletters) is volgens de site helemaal je-van-het. Simpel en doeltreffend, net als een echte man. Niets mengen, geen geklieder (want gel) en de verf – simpel aangebracht met het borsteltje -pakt alleen de grijze haren aan. En stopt met kleuren als de ‘juiste’ tint bereikt is. O ja. Het wordt ook nog eens ‘door de lucht geactiveerd’.

Geklets in de ruimte

autostopOm maar met dat laatste te beginnen: dat is natuurlijk gekletst in de ruimte. Niks activeren, het droogt gewoon op. Aan de lucht ja. Dat kan altijd met verf. En hoezo ‘stopt automatisch’ en ‘pakt alleen grijze haren aan’? Heeft die kleurspoeling oogjes dan? Sensoren? Automatisch gestuurde hightech Robocob-achtige microzendertjes?

WTF?

Maar het allerergste is natuurlijk dat ‘Just For Men’. Want wat gebeurt er als je het als vrouw gebruikt? Krijg je dan een lage stem? Baardgroei? Een piemel? Wat een gelul. Het enige verschil met gewóne haarverf is dat er een man op de verpakking staat.

Conclusie: je kunt het als vrouw dus ook gewoon gebruiken. Wil jij een paar grijze haren wegwerken in je donkere bos, dan kan dat prima met dit product. Niets aan ’t handje.

Grijze haren

“Maar waarom wordt er dan toch pas zoiets simpels bedacht als het om mánnen gaat?” vraagt M. zich per kerende mail af. Ik hóór haar bijna zuchten. “Wij vrouwen wíllen niet ingewikkeld doen, we worden gedwóngen om ingewikkeld te doen.”

Tja. Je zou er grijze haren van krijgen!

Lees ook mijn column op Vrouwonline. Dit keer over DIVORCE en de seksloze relatie. - de foto is van Drogisterij.net.

4 Responses to "Just for men autostop"

 • Miran
  29 april 2014 - 13:51

  Echt ik ga het halen deze week en testen! Super leuk geschreven! 🙂

 • odette
  29 april 2014 - 14:14

  Mijn zwager gebruikte het eens en die had toen rozige plukken waar eerst grijze plukken zaten. Maar laat je niet afschrikken hoor, ik heb ook wel eens gezien bij man van vriendin waar het prima gelukt was….. Alleen die vond achteraf zijn grijze lokken wel gedistingeerd staan.

  Ik moet bekennen dat ik me vaak genoeg zelf heb afgevraagd zal het bij MIJ (vrouw) ook werken?? Nooit gekocht om te proberen, werd toch een beetje afgeschrikt door dat ‘just’ voor mannen en mijn zwager.

 • Eline
  29 april 2014 - 17:22

  Nou Odette, roze plukjes 🙂 Daar zou ik me ook door laten afschrikken!!!

 • Tanja
  1 mei 2014 - 02:15

  Zijn de haren van mannen niet anders? Ik dacht dat het daarom alleen voor mannen was.Of is het zo dat mannen geen vrouwenproduct willen gebruiken, dat is niet stoer 😉 Maar Miranda heeft idd een punt, waarom moeten wij mengen en alles wat ze beschrijft? Ik hoorde eens een grappig verhaal. Een man maakte de grijze snor altijd zwart met de mascara van zijn vrouw. Op een ochtend was de wastafel lamp stuk en deed hij het in het half donker. Op straat merkte hij dat mensen hem nakeken en in de spiegel op kantoor zag hij waarom . Zijn vrouw had blauwe mascara gekocht.:-)

Leave a Reply