Is er leven na Puberbingo?

Annabel volgt een typecursus en heeft alle toetsen van de laptop afgeplakt.

Paul wil bij bol.com een nieuwe prullenbak bestellen maar hij kan niet blind typen en staart hulpeloos naar de toetsen. Liz komt naar beneden en zingt over haar zware leven. Halverwege schakelt ze om naar het eveneens populaire nummer ‘Ik haat je, ik haat je’.

Ze heeft van nature een positieve inborst.

Enkele duizenden keren gedeeld

Moederbingo en Puberbingo zijn inmiddels enkele duizenden keren gedeeld. Dus wat blog ik nu? Na zo’n succes. Partnerbingo deed het opmerkelijk minder goed, dus we zijn nu wel uitgebingo'd gok ik zo. Hoogte (of diepte?) punt van de afgelopen dagen was het telefoontje dat ik kreeg van De Telegraaf (Vrouw) ‘of ze me wat vragen mochten stellen over de totstandkoming van Puberbingo’. Ik zei meteen: “Puberbingo werd 14 jaar geleden geboren en schreeuwde als een mager speenvarken”. Maar dat vonden ze te meta geloof ik, bij De Telegraaf. Ik las het niet in het stuk terug.

Zwembad?

Ondertussen heeft de Puber-in-kwestie zich geïnstalleerd aan de eettafel (naast mij). Ze heeft ‘haat aan’ wiskunde, maar ze moet leren want ze heeft een toets. “Ik moet een nieuwe geodriehoek”, zegt ze. Hé, waar kennen we die van? Annabel zit buiten in de hangmat met een schaaltje aardbeien. Ze wil naar het zwembad. Gaan we niet doen. Waarom niet? Omdat ik het zeg. Ze blijft zeuren. Ik word boos. Zij mokt. Gezellig. "Kun je me even helpen met het bestellen van die prullenbak?" zucht Paul.

Hoe blijf je bevlogen?

Dinsdag geef ik een presentatie over hoe je als contentmarketeer bevlogen blijft, waar je inspiratie vandaan kunt halen en hoe je een goed idee herkent. Dat laatste is natuurlijk simpel, een goed idee is datgene wat eenvoudig is en toch verrassend. Een oude waarheid, die nog steeds geldt.

Kortom: gewoon

Een puber. Een prullenbak, een gekke uitspraak, een afgeplakte computer, een mal interview met een krant, een oud spelletje (bingo bijvoorbeeld) een geodriehoek. Kortom: gewoon. Het leven.

One Response to "Is er leven na Puberbingo?"

  • Granny
    3 juni 2017 - 09:41

    Zie het voor me…xx

Leave a Reply