In bed met een dikke pil – Op de hielen van Karen Rose

De nieuwe Karen Rose is dik. Superdik.

Het boek is zó dik dan Paul er moeilijk van gaat kijken. “Ga je díe lezen?” roept hij verschrikt. Hij kijkt naar het boek alsof een stapel strafwerk is. Ik knik verheugd. Natuurlijk ga ik dit boek lezen. Ik ben een feeder op het gebied van boeken, hoe dikker hoe beter.

Op de hielen van Karen Rose

Echt, ik word helemaal warm van zo'n dik boek. Vooral als het een boek van Karen Rose is. Want zij schrijft boeken waar je écht even mee vooruit kan. En ze kan als geen ander een thriller neerzetten, waarin ook de chemie klopt. Oké, sommige scenes zijn me wat te expliciet (ik geloof er geen bal van dat je uitgebreid van bil gaat als je op het punt staat vermoord te worden, dat klopt Maslow-technisch gewoon niet) maar toch, het leest lekker.

Heerlijke suspence

karenroseEn de suspence is ook in dit boek weer killing. Faith, een jonge psychologie (met rugzakje in de vorm van schoudertas!) heeft alles achtergelaten om opnieuw te beginnen. Maar zoals altijd blijkt dat je het verleden niet zomaar kunt ontvluchten. Vooral niet als ‘het verleden’ ook nog een gemuteerd blijkt te zijn. En is veranderd in een nóg agressievere vijand dan eerst. Beware!

"Keep the faith, Faith!"

Good cop!

Gelukkig voor Faith wordt ze beschermd door de aantrekkelijke politieman Deacon Novak. Hij doet er alles aan om Faith uit de handen van de seriemoordenaar te houden die zich verschuilt in het ouderlijk huis van Faith. En ondertussen zijn er ook nog twee meisjes vermist, zal de politie er met hulp van Faith op tijd achterkomen waar ze zijn verborgen?

I sleep like  a rose

Toegeven, het leest niet altijd even makkelijk, zo’n dik boek (ik moet toch mijn e-reader weer eens afstoffen) maar man, wat zit je lekker in dit verhaal. Spannend, romantisch en eerlijk is eerlijk, na een avond met Karen slaap ik ... als een Rose.


Karen Rose Op de hielen | 1,18 kg | ISBN 10 9026138539 | 22,50 EUR | 752 pagina's | De Fontein uitgevers

6 Responses to "In bed met een dikke pil – Op de hielen van Karen Rose"

 • Agnes
  16 januari 2016 - 16:37

  Boek net uit. Megaspannend. Deze week weer te veel avonden te laat gaan slapen.

 • Gironia
  16 januari 2016 - 16:41

  Klinkt goed, ik was net op zoek naar zo’n boek!

 • T-Pol
  16 januari 2016 - 21:41

  Ga ik lezen, bedankt voor de tip!

 • femke1
  17 januari 2016 - 02:54

  Klinkt goed! En haar voorgaande boeken zou je dus ook aanraden?

 • Granny
  21 januari 2016 - 16:45

  Geweldig….je kan niet meer stoppen….

 • Gironia
  27 februari 2016 - 10:35

  Spannend dik boek. Heerlijk leesvoer voor tijdens ons weekendje weg! Ga zo op zoek naar een boekwinkel voor een ander boek van Karen Rose…

Leave a Reply