Ik pimp mijn kamer met Pixers – Lizzy likes!

Zoals jullie weten zit ik sinds kort op de middelbare school.

En dan wil je wel eens van dat suffe basisschoolkamertje (posters van Mainstreet, ieeuw!) af. Het kwam dan ook mooi uit dat we een mailtje kregen van Pixers, een designbedrijf waar je fotobehang, de leukste muurstickers en canvassen kunt bestellen.

“Ah, mam toe, mag ik?!”

ring3Na een beetje slijmen mocht ik van mijn moeder wat bestellen. Dus ik ging eens op die site kijken. Kon ik toch niet kiezen?! De posters waren leuk, de canvassen mooi, of zou ik toch zo’n muursticker bestellen? Die hele site is trouwens leuk, moet je eens kijken hoe ze hun team aan je voorstellen.

Pixers heeft zelfs stickers waarmee je de koelkast kunt pimpen! Bijna jammer dat ik geen koelkast op mijn kamer heb.

A girls best friend

En toen zag ik de pagina met foto’s van diamanten. Ik vond ze allemaal leuk, de een nog mooier dan de ander. Ik zag ze al helemaal mooi in mijn kamer hangen. (Mocht je dat inzicht niet hebben: je kan ook nog een foto van je kamer uploaden, en dan hang je je Pixers aankoop erin!)

In de ban van de ring

Ik heb uiteindelijk gekozen voor een ring met grote diamant op aluminium. Het is heel bijzonder materiaal. Dun, matglanzend en … sprankelend. Je kunt er zelfs een ophangsysteem bijbestellen, Pixers hangt hem dan nog voor je op ook. (Dus ook voor de iets minder handige types onder ons is dit een leuk plan!).

Pixers werkt milieuvriendelijk. Dat vindt mijn moeder dan weer belangrijk!

Bestellen

PIXERS - logo1Samen met mijn moeder heb ik hem besteld. Ik had eerst nog wat vragen – ik wilde weten hoe dat aluminium er  precies uitzag – en ik kreeg meteen antwoord. De site werkt ook goed, ik kon het formaat zelf kiezen, en het schilderij werd snel geleverd. Je kunt ook je eigen foto uploaden, dat zag ik later pas. Leek mij niets –  dan moest ik de hele tijd tegen mijn eigen hoofd aankijken -  maar iedereen zijn eigen smaak.

Je kunt je foto op verschillende materialen laten drukken. En de muurstickers kan je verplaatsen of hergebruiken. Dat is heel handig als je een puber bent en je leven niet helemaal zeker weet haha.

Doe mee en win!

ring2Goed. Ik ben dus super blij met mijn decoratie en ik heb hem meteen opgehangen. Mijn kamer is nu helemaal af. Tijd voor een volgend project. Wat dacht je van een leuke actie? Stuur me een mail via onderstaand formulier. Vertel mij wat je aan je kamer wil veranderen en wie weet win jij een Pixer cadeaubon van € 30,-! (Actie loopt tot en met 23 oktober 2015)

En voor inspiratie kijk je natuurlijk…. Op Pixers!

 

Leave a Reply