Ik moet nog rust, – 4 kilo en een paar uur extra slaap!

Het einde van het (school)jaar nadert en dat is goed te merken.
De weken bestaan uit afscheidsborrels, einduitvoeringen en afsluitingsavonden. De dagen vliegen voorbij terwijl we ondertussen alvast wat vakantie inkopen doen. Ik heb al paracetamol, een vliegenmepper en een nieuwe bikini. Ik moet nog: rust, - 4 kilo en een paar uur slaap extra.

Leuke opdrachten!

Ik heb het nog steeds druk met leuke opdrachten. Hellendoorn, de aanzet tot 3D printen en een nieuwe gastblogger die binnenkort online gaat. Sommige van jullie zullen haar nog wel kennen en ik garandeer je dat ze nog net zo leuk is als toen! En ook leuk: het debuut "De onverbiddelijke tijd" van Justin Go! Bijna uit! Komende VerrassingsVrijdag verschijnt de recensie mét weer een leuke winactie!

Moppersmurf

Nog een weekje school, dan is het gedaan. Volgend jaar gaat Liz naar groep acht, dat zal wennen zijn. Het idee alleen al, dat dit haar laatste jaar op de lagere school is! Gisteren ging ze voor het eerst samen met een vriendin naar de stad. “Shoppen” en iets drinken bij de Hema. Dat kunnen ze, die meiden. (Wat ze níet kunnen is de volgende ochtend drie meter naar school lopen zonder hun moedertje, maar dat is een ander verhaal!)

"Jij bent mijn moeder! Ik ben maar een kind hoor."

Ik denk anders

Annabel en ik oefenen nog elke dag met de ‘Ik denk anders’ methode en woensdag maakt ze haar citotoets spelling opnieuw om te kijken of er al verbetering zichtbaar is. Ik denk het wel, ik merk nu al dat ze netter schrijft en met veel minder fouten. Ze is zelfs beter gaan lezen! Ook daar verschijnt natuurlijk nog een blog over! En na de zomer gaat ze alweer naar groep zes, mijn 'baby'.

Krk, krk, krk

Waar ik na de zomer heen ga, dat weet ik nog niet (in elk geval richting 41!). Ik weet wel waar ik over twee weken heenga. Naar Kroatië, naar KrK in Krk op KrK. Klinkt alsof er een zak chips geplet wordt, niet?! Mijn broer zit er nu, niet in Krk maar wel in Kroatië, die heeft nog wel aardig wat regen, mailt hij, dus ik ben benieuwd. In het ergste geval zal ik mijn nieuwe onderwatercamera moeten uittesten in de regen, in plaats van op het strand. Ook mooi.

Of ik dit jaar op vakantie ook ga bloggen hangt van een paar dingen af. Allereerst of er wifi beschikbaar is (vaak zeggen campings ‘ja’ maar doen ze ‘nee’) of ik er zin in heb en of het lukt met mijn telefoon. Lap- en andere toppen blijven namelijk lekker thuis, die mag de oppas van ons huis gebruiken.

Ik ga pl/bloggen

peopleOoit is mij gevraagd mijn vakantie op tijd aan te kondigen. Dus hierbij. Nog drie weken en dan vertrekt Es Kofferstress naar den vreemde. Checken jullie af en toe even in, gedurende die periode, dan zal ik het ook doen! Je kunt in elk geval een paar leuke plogs verwachten! En tot die tijd? Gaan we nog even lekker door. Ik heb nog een date staan met gastblogger Inge, een paar avondjes alleen mijn man én een behandeling bij de schoonheidsspecialiste.

Zal ik dit jaar even Zen de vakantie ingaan?!

6 Responses to "Ik moet nog rust, – 4 kilo en een paar uur extra slaap!"

 • rebels
  14 juli 2014 - 14:38

  Haha, ik moet nog -2 kilo. Je vergeet al die gezellige voetbalavondjes van de laatste weken te vermelden. Pfffffffffffffff, ik heb gewoon een maagaandoening van al die wijn en chips!

 • rebels
  14 juli 2014 - 14:39

  En ik vertrek maandag, dus nog een week om dat te realiseren…
  Aangezien ik naar Italië ga, zal ik het er daar wel weer dubbel en dwars aan eten, maar dat is weer een ander verhaal 😉

 • Nicky
  14 juli 2014 - 14:51

  Leuk stuk!

  Hier nog vier dagen tot de schoolvakantie en nog negen dagen totdat we naar Nederland vliegen! Ik moet nog naar de kapper, schoonheidspecialiste, voor jou op pad 😉 en wat boodschappen doen om mee te nemen (namen we vroeger pindakaas en hagelslag uit NL mee naar Japan, nu nemen we van alles mee vanuit Japan naar NL want bij de jongste helpt bv alleen Japanse thee tegen de dorst ;-0) )
  Oh ja en nog een verjaardag vieren, straks als we in Nederland aankomen heb ik alleen nog maar tieners in huis!

 • Esther
  15 juli 2014 - 11:14

  Op camping Krk is de wifi niet best… In ieder geval vorig jaar niet, wellicht is het dit jaar beter. De camping zelf is wel heel leuk, met een restaurant waar je erg lekker kunt eten en een gezellig cocktailbarretje.

  • esther
   15 juli 2014 - 11:19

   O leuk, ben jij er geweest? Alleen heb ik het verkeerd gezegd, het is mobile homes Krk, camping slamni kleine camping aan het strand, vlak bij de brug, geen zwembad. Ik wilde Krk maar die zat vol 🙁 Jammerrrrrr

 • Esther
  15 juli 2014 - 19:28

  Ja, vorig jaar was ik er. Goeie vakantie gehad. De camping die jij noemt ken ik niet. En een zwembad heb je ook niet echt nodig, met het strand en de zee zo dichtbij. Wel waterschoenen meenemen hoor, overal kiezels!

Leave a Reply