Ik kan die kop van je niet meer zien!

“Ik kan die kop van je niet meer zien!”

Het is duidelijk, Miranda is klaar met mijn foto’s. Letterlijk, maar ook figuurlijk. En eerlijk is eerlijk, na het bewerken van ongeveer tachtig (!) foto’s voor mijn blog kán ik me er wat bij voorstellen!

Logisch

Ik heb het ook regelmatig gehad met mijn eigen kop, maar naar deze foto’s blíjf ik kijken! Wat jammer eigenlijk, bedenk ik, dat ik maar zo weinig foto’s écht kan gebruiken. Drie, hooguit vier voor in de header, af en toe eentje bij een bepaalde rubriek. En dat terwijl ze allemaal zo leuk zijn!

Ineens moet ik denken aan vroeger. Aan de fotokubus. Weet je nog? Dat plastic ding dat op het dressoir stond? Met van die verkleurde foto’s erin? Dat was nog eens handig! Kon je elke keer een andere foto ‘voor’ zetten. Zouden ze nog bestaan?

fotokubusRondje Google

En ja hoor. En ze zijn nog gewoon te koop bij Blokker en Xenos. En – ik had het kunnen weten - er zijn inmiddels allerlei variaties op. Verzilverde kubussen, zelf-draaiende kubussen en kubussen waarin je iets kan opbergen. De meest bijzondere die ik tegenkom is deze: een legokubus! Hoe meer blokjes, hoe meer foto’s en je kunt er nog mee spelen ook!

Bestellen

Maar het leukste is natuurlijk de échte ouderwetse fotokubus van kunststof. Ik denk dat ik er maar even eentje ga halen bij Blokker om mijn leukste foto’s in te doen. Voor een positief zelfbeeld en zo. Misschien koop ik er ook eentje voor Miranda dan, toepasselijk cadeautje toch? Zonder foto’s van mij erin uiteraard. Want anders moet ze nog langer naar ‘mijn kop’ kijken!

En dan volgt nu natuurlijk de belangrijkste vraag van vandaag! nieuwefoto'sopblog

En?

 

10 Responses to "Ik kan die kop van je niet meer zien!"

 • Margot
  27 maart 2014 - 09:05

  Heel erg mooi. Vooral dat kek blauwe jasje. En lieve foto van je meiden.

 • Moi
  27 maart 2014 - 09:18

  Ja, leuke foto’s! Maar qua foto’s uitstallen: waarom niet een digitaal fotolijstje? Is superhandig, kan je ontiegelijk veel foto’s op zetten en die rouleren dan automatisch, zodat je niks zelf hoeft te wisselen…..en je kunt vaak ook nog instellen hoe snel ze wisselen….

  • esther
   27 maart 2014 - 09:54

   Ja Moi, dat vind ik dan weer niet zo leuk. Ik ben toch meer van de lijstjes met gewone foto’s erin geloof ik. Er is ook nog iets nieuws leuks op gebied van 3D, heb ik op trendbeurs gezien, daar gaan we het binnenkort over hebben 🙂

 • kimbergshoeff
  27 maart 2014 - 09:49

  Mooie foto’s! En mijn opa en oma hadden vroeger zo’n ding. Met foto’s van mij erin. Stond op de pick-up (Nog zoiets ouderwets) want ze draaiden toch nooit muziek.

  • esther
   27 maart 2014 - 09:54

   Zo’n echte? Zo’n transparante kubus? Kool!

 • odette
  27 maart 2014 - 09:58

  Tijdje terug al weer voor iemand onderzetters gekocht waar je een foto(otje) in kan doen, was ook grappig.

 • Mariella
  27 maart 2014 - 13:58

  Ja die onderzetters zijn o.a. bij de Xenos, ook dienbladen hebben ze en van die schuddebollen waar een foto in kan 😉
  Wij hadden vroeger ook zo’n kubus…. (en ook op de pick up, die hebben we nog steeds…die kubus zou ik niet weten)
  Leuke foto’s Esther! (en Miranda)

 • Moi
  27 maart 2014 - 16:03

  Nou ja, lijstjes met foto’s erin heb ik ook wel hoor, het hele trapgat hangt daar vol mee..hihi…maar in de huiskamer vind ik zo’n digitale fotolijst wel praktisch, doe ik elke keer weer meer foto’s bij, zodra we bijvoorbeeld weer een vakantie o.i.d. hebben gehad. Ieder zijn ding uiteraard…

 • Inge
  28 maart 2014 - 00:08

  Super foto’s Es! Die met dat blauwe jasje is erg leuk en met de kletsen ook.

 • Brie s
  28 maart 2014 - 08:56

  Leuke foto’s! Leuk blauw (blauw! Niet roze!) jasje, en leuk dat het levendige foto’s zijn. Waarmee ik bedoel dat ze origineel qua pose zijn 🙂
  Leuk dus!

Leave a Reply