Ik hoop dat we er nog uitkomen

escaperoom1Het is spelletjesweek!

Dinsdagavond was weer pubquiz-avond (het was heel grappig, we deden het echt té slecht, althans: onze antwoorden waren wel goed maar ze matchten niet helemaal met de vragen, eigenlijk waren dus de vragen gewoon fout), gisteravond maakte ik cryptogrammen met mijn broer en vanavond ga ik me samen met mijn collega’s aan een heuse ‘Escaperoom’ wagen. Vier dames die zich vrijwillig laten opsluiten, spánnend!

Escaperoom

Het idee van een Escaperoom is dat je binnen 6o minuten ontsnapt uit een mysterieuze ruimte - in ons geval een laboratoriumkamer - door middel van raadsels oplossen en in/out of the box denken. Ik ben vooral benieuwd of ik er een beetje goed in ben (ik denk namelijk van wel, maar misschien val ik mezelf wel heel erg tegen! Ik dacht ook altijd dat ik best goed was in gezichten herkennen, totdat ik onlangs een test deed via de Volksrant, toen bleek dat ik al blij mocht zijn dat ik mijn eigen man doorgaans nog herken!). (Shocked!)

En ik heb natuurlijk heel veel zin om de raadsels op te lossen, samen met mijn collega’s.

Waarschuwing: pas op!

Ik wil al heel lang een keertje naar een Escaperoom (3x raden wie het uitje geregeld heeft) en ik vind het reuze spannend. Nou loopt het meestal wel goed af hoor, zo’n Escaperoom – en mocht je de code niet kraken dan komt er wel een andere oplossing – maar toch, je weet het maar nooit. Dus voor de zekerheid toch een korte blog om jullie te waarschuwen.

Wie komt me redden?

Mocht er de komende dagen niet meer geblogd worden, dan is er iets misgegaan. De Laboratiumkamer bevindt zich in Bunschoten, aan de Nijverheidsweg 5b. Gewoon alsmaar rechtdoor na Amersfoort, dan zie je het vanzelf.

Welke puzzelaar komt me bevrijden? Ook op mijn werk zullen ze je dankbaar zijn (aangezien ik er met de gehele Marketingafdeling zit!).

Leave a Reply