Ik heb er zin in!

Zo.

Ik begin er lekker in te komen. In het nieuwe jaar, zeg maar.

Niet alleen heb ik de laatste dagen een aantal lastige dossiers kunnen afsluiten, het was ook nog eens een week met leuke meevallers. Financieel voordeel, een superleuke nieuwe opdracht én: concrete afspraken met 'mijn' nieuwe Sanomatitel: Libelle! Jawel, vanaf volgende week is uw blogster ook hier te vinden!

Al met al ben ik met een positief gevoel aan het nieuwe jaar begonnen. Ik heb leuke afspraken staan (met deze, gene, én de meiden van VrouwOnline), ik barst van de energie en ik heb zélfs zin in komende maandag. Ik weet dat ons huis een gigantische puinhoop gaat worden – keuken, wc én vloer gaan eruit - en dat wij waarschijnlijk bij de kwartels in het buitenhok moeten slapen maar toch, Laat maar komen die ellende, ik ben er klaar voor. (Maar eh... mogen we bij jou komen eten?)

Hoe het allemaal gaat verlopen? Wat Liz - de buurtpuber - ervan gaat vinden, of Annabel haar zin krijgt (en we in de huiskamer  gaanslapen) en of gaat Paul nu definit.ef gaat onderduiken in de kelder... Je lees het hier, op mijn blog! Of op Libelle natuurlijk!

Tot snel!

14 Responses to "Ik heb er zin in!"

 • Wondelgijn
  10 januari 2015 - 11:21

  Kijk, dat is het nieuwe jaar nu eens goed beginnen! 🙂
  #leukleukleuk

 • Granny
  10 januari 2015 - 12:11

  Goed begin!!
  Spannend!!
  Ik kijk uit naar je verhalen en….succes!!

 • Inge
  10 januari 2015 - 13:25

  Mooi begin Es. Gefeliciteerd!

 • Esther Vuijsters
  10 januari 2015 - 13:28

  Thanx girls! 😉

 • Jolanda
  10 januari 2015 - 13:49

  Heel veel succes! En eerlijk? Ik ben blij dat Vrouwonline stopt. Jouw stukjes daar waren leuk, maar ik heb de layout en de vreselijke banners aan de zijkant echt maar met moeite kunnen negeren. Sinds de column van Margje kijk ik ook bij Libelle, en wat zij online doen vind ik echt stukken beter! Van zinkend schip naar met volle kracht vooruit. (niet dat jij dat zinkende schip was he, dat was Vrouwonline zelf).

  Ik blijf je stukjes lezen! Met heel veel plezier!

 • Eline
  10 januari 2015 - 15:01

  Lekker positief! I love!

 • Tanja
  10 januari 2015 - 23:50

  Dat je er zin in hebt spat er af! 🙂 Nieuw jaar, nieuwe prijzen, nieuwe kansen! En met de keuken verbouw ben je al een beetje begonnen zag ik 😉 Ik zou de kinderen in de kelder laten slapen en jij met Paul romantisch voor de open haard 😉 Een tip, emmers water in de huiskamer zodat je de waterkoker of koffiezet apparaat kunt vullen. Je zal je koffie hard nodig hebben 😛 En een emmer met water voor bv tanden poetsen, met een uitspuugbakje erbij 🙂 Dit doet me weer denken aan kamperen met die hele oude vouwwagen, maar dan anders 😀 De magnetron in de huiskamer is ook handig! Samen met een elektrische bakplaat of zo kun je toch koken. Succes met je nieuwe werkplek en de verbouwing!

 • annekek
  11 januari 2015 - 10:09

  Leuk!

 • dine
  11 januari 2015 - 11:00

  Na deze angstige week eindelijk weer eens een goed nieuwtje! Natuurlijk volg ik je en ik hoop dat de volgende week een vredevolle week mag worden….

  • Esther Vuijsters
   12 januari 2015 - 08:52

   Ik ook!

 • Elize Weijtens
  11 januari 2015 - 14:52

  Leuk, ben ook Libelle abonnee, dus dat komt goed uit!!!

  • Esther Vuijsters
   12 januari 2015 - 08:52

   Is online Elize, niet ín de Libelle zelf he!

 • T-pol
  11 januari 2015 - 21:56

  Ik ben al fan sinds je 1e envelop (die in de Viva om jouw column aan te kondigen) dus ik volg je zeker naar Libelle. Echt!

  • Esther Vuijsters
   12 januari 2015 - 08:51

   Leuk & lief en héél lang geleden T-pol!

Leave a Reply