Ik ben voornemens ….

Nou, daar staan we dan.

Aan de andere kant van de streep. 2015 is kicking in en ik ben er helemaal klaar voor. Vervelend dat ik vanochtend wakker werd en moest constateren dat de koffie op was, maar hè, oploscappuccino is ook best lekker. De dingen nemen zoals ze zijn en niet overal een punt van maken, het is één van mijn nieuwe voornemens.

Facebooklikken

philips-wireless-portable-speaker-4En natuurlijk heb ik er nog meer. Goede voornemens. Mijn blog verder uitbouwen, mijn Facebookpagina heeft inmiddels aardig wat volgers en bij de 700 gaan we weer een leuke Japanse actie doen. Voor meer informatie, volg je natuurlijk mijn Blog op Facebook. En natuurlijk ga ik meer leuke acties doen. Wat dacht je van deze wireless portable speaker van Philips ter waarde van ruim € 50,-! Kan je winnen! Je kunt hem via bluetooth met ongeveer elk apparaat verbinden (alhoewel, van koffiezetapparaat ben ik niet zeker!). Super toch? Kijk onder deze blog voor meer info.

Bandenpech

Daarnaast ga ik gezonder leven en de gezondheid van mijn kinderen bewaken. Doe ik altijd al, maar die arme Liz heeft – zo bleek uit de MRI scan – gewoon écht haar kruisband compleet afgescheurd. Die grap over mijn autobanden dus, in deze blog, bleek ongewenst profetisch! Inmiddels heeft ze fysiotherapie en oefent ze elke dag, maar tennis en dansen zit er voorlopig niet. In dat opzicht is er nog flink wat werk aan de winkel de komende maanden.

Maar écht  belangrijk ...

En tenslotte heb ik natuurlijk nog wat écht belangrijke voornemens. Zoals daar zijn: mijn haar vaker in een staart dragen, de planten op tijd water geven, de sokkenmand vaker uitzoeken en niet meer zo vaak grappig proberen te zijn tegen complete strangers. O ja. En zorgen dat er altijd maar dan ook altijd koffie in huis is. (Want laten we eerlijk zijn, oploskoffie is eigenlijk gewoon niet te zuipen.)

wireless1Meedoen aan de leuke Nieuwjaarsactie? Vertel me jouw goede voornemen en maak kans! Actie loopt tot vrijdag 9 januari 2015.

Wat is jouw goede voornemen? Ik lees & like mee, hier of op Facebook.

 

 

10 Responses to "Ik ben voornemens …."

 • Mariella
  2 januari 2015 - 13:34

  Die planten water geven zou een goeie voor mij zijn.
  Maar is een voornemen dat bij voorbaat al dreigt te mislukken (ken jezelf 😉 ) dus die heb ik maar niet in mijn lijstje staan!
  Ik heb besloten dit jaar juist vaker mijn haar los te dragen (heb het altijd in een knotknoedel terwijl het behoorlijk lang is en ook leuk staat (schijnt, want als ik het eens los heb krijg ik complimenten 😀 )
  Wat meer te (be)sparen op geld en energiekosten en, die vooral, wat meer tijd voor mezelf en lief. Echt tijd samen, dat schiet er soms gewoon bij in.
  Allemaal niet zo moeilijke voornemens dus wie weet kan ik einde van het jaar zeggen dat ik ze heb volgehouden!

  De koffie is voor mij trouwens geen probleem, ik drink het niet; ik kan niet eens lekkere zetten! Wat wel weer sneu is voor visite, die mag het zelf zetten of wat anders drinken 😛

  Voor Liz vind ik het sneu, hopelijk is het voornamelijk lastig en niet zo zeer pijnlijk. Sterkte en succes in ieder geval!

 • Corine
  2 januari 2015 - 13:54

  Ik hoopte al dat je een grapje maakte over die oploskoffie. Gelukkig Nieuwjaar en succes met je voornemens!

 • Annekek
  2 januari 2015 - 15:47

  Goede voornemens: eens wat meer water drinken en niet altijd thee/koffie/fris.
  Verder doe ik niet aan goede voornemens, wel zo gemakkelijk. Kan ik ze 1. niet vergeten en 2. er niet pijnlijk aan herinnerd worden.

 • Tanja
  2 januari 2015 - 16:36

  Goede voornemens zijn bij mij gedoemd te mislukken dus ik zeg niet dat ik wil stoppen met roken. En ook niet dat ik meer moet gaan eten 🙂 Minder aan de pc en meer met mijn scootmobiel buiten crossen. Dat zeg ik allemaal niet. Enne, planten hebben bij mij ook een zwaar leven 🙁

 • Tanja
  2 januari 2015 - 16:41

  Ps sterkte voor Liz, een lelijke blessure 🙂 Goed oefenen doe je al, nu wens ik je nog veel geduld!

 • thea hoek
  2 januari 2015 - 22:53

  Mijn goede voornemens? ’s Avonds op de bank minder snaaien! Overdag lukt het allemaal wel, maar na 20.00 uur wordt het moeilijk joh! De koffie opgedronken, en dan begin ik na te denken over wat er allemaal nog voor lekkers in de koelkast ligt…helaas typ ik dit nu onder het genot van blokjes kaas met mosterd…het blijft een vóórnemen he, de uitvoering daar beginnen we volgend jaar mee..

 • DeniseM
  3 januari 2015 - 21:26

  Haha, leuke laatste alinea! Sterkte met Liz en verder heb ik nóg wel een vraagje maar die stel ik je even in een persoonlijke mail. 😉

 • suus uit frankrijk
  3 januari 2015 - 21:43

  ik ga dit nieuwe jaar vóór een jaar zonder goede voornemens! da’s eigenlijk ook een goed voornemen. heb gewoon besloten dat ik de boel lekker op de rit heb,mijn man is een schat én mijn 4 kinderen zijn engeltjes en ik ben supermama!

 • cris paez
  5 januari 2015 - 09:20

  min goede voornemens:
  is het hebben van geen goede voornemens en gewoon doen wat bij mij past, goed voor me is, goed voelt, leuk is, ontspanning geeft, rust geeft en ook anderen helpt….

  vrij vertaald denk ik dat dit leidt tot:
  fijne etentjes en borrels met de familie, de buurvrienden, andere vrienden, etc.
  lekker winkelen, uitstapjes naar allerlei gelegenheden, en ook massages, behandelingen (gezicht, voeten, enzo), series kijken (heel veel), boeken lezen, muziek luisteren (met die mooie box?) en lekker slapen.

  ben benieuwd of ik tijd over houd om te werken 🙂

 • Diana
  2 januari 2016 - 20:58

  Op de eerste plaats een gelukkig nieuwjaar Esther ! Mooie voornemens trouwens.
  Ja de dingen nemen zoals ze zijn ik zeg vaak Het is zoals het IS.
  Die sokkenmand moest ik wel even om lachen die ga ik ook maar weer eens onderhanden nemen, Wij hebben hier een mand extra met 100 paar ENKELE sokken DRAMA . En waar het twee paartje is ….. RAADSEL…
  Koffie MOET in huis zijn… wij nemen ook wel eens oplos maar ben het met je eens.
  Heel veel beterschap met Liz .

  Goede voornemens voor 2016:
  Meer vertrouwen in wat je ECHT wilt
  Durf te DOEN
  Meer Focus
  Bewuster de dingen doen.
  Minder piekeren
  Lekker veel bloggen en blogs lezen
  Genieten van alles waar je om geeft
  Liefs Diana

Leave a Reply