Ik ben (te) gek!

Het leven is een feest, het leven is geweldig.

Maar niet voor iedereen. Niet iedereen vindt elke dag 'een cadeautje’. Niet iedereen heeft altijd slingers in zijn of haar hoofd. Sommige mensen dragen een donkere bril terwijl de zon (voor hen) niet schijnt.

hoegekisnederlandOm die mensen snel en goed te kunnen helpen is het belangrijk veel onderzoek te doen naar onze psyche. Zodat er op tijd - en vooral op maat gemaakte - hulp kan worden geboden. Dat die hulp soms nodig is, weet ik uit eigen ervaring.

Op Vrouwonline.nl schreef ik er al eerder over. En omdat ik het zo belangrijk vind, vandaag ook hier. Ik ga een maandlang, drie keer per dag een dagboek bijhouden voor HoeGekIsNL. Over het op maat gemaakte verslag van mijn gevoelsleven dat ik voorts zal ontvangen ga ik straks weer bloggen.

Doen jullie ook mee? Meld je dan hier aan! Het is leuk, leerzaam en je helpt er mensen mee. En zeg nou eerlijk, jij wil zelf toch ook wel weten hoe (te) gek jíj bent?

HoeGekIsNL is een initiatief van het Interdisciplinair Centrum Psychopathologie en Emotieregulatie (ICPE), onderdeel van de Rijksuniversiteit Groningen (RuG).

Leave a Reply