Ik ben er klaar voor

Ik weet niet hoe het jullie is, maar ik ben er klaar voor.

Voor 't nieuwe jaar bedoel ik. 2019, het jaar waarin mijn oudste naar 'de vijfde' gaat, mijn jongste een beugel krijgt, ik ga proberen een halve marathon te lopen en wij met z'n allen naar Vietnam gaan. O, er zullen ongetwijfeld ook minder leuke dingen gebeuren maar dat zijn meestal niet de dingen die je van te voren (kunt) bedenken.

Dus daar ga ik me ook maar niet druk om maken.

Flow

Ik heb er zin in. Ik heb energie voor tien en ik zit in een goede flow. Dingen gaan lekker, dingen lukken. Kerst was een feestje en vanmiddag vertrek ik met Annabel naar Groningen voor een weekendje bij vrienden. Ik ga naar een vriendin die ik heb leren kennen tijdens zwangerschapszwemmen. Het kindje dat toen in mijn buik zat, wordt eerdaags zestien.

Zestien

Zestien, dat is best een leeftijd. Soms merk ik dat ze een beetje 'wegdrijft' en dat is goed, zo hoort het. Losmaken en zo. Gelukkig laat ze 'het kind in haar' ook nog vaak genoeg zien. Zoals afgelopen Kerst. Ik had voor een dansvoorstelling ('Once upon a time') van Annabel bij Wish een prinsessenjurk besteld, die kwam op 24 december binnen. Werkelijk iedereen (tot oma aan toe) heeft die jurk aangehad. Zo gelachen om al die 'prinsessen'. Beste aankoop sinds tijden.

Prinses

Ach ja. Girls will be girls. Of ze  nou 6, 16, 46 of 76 zijn. We zijn allemaal een prinses in het diepst in van onze gedachten. Een heerlijk gevoel.

Ik ga 'm zo ook nog even aantrekken. Zwier ik zo het nieuwe jaar in. Zoals ik al zei, ik heb er zin in! Tot over een weekje, dan zie ik jullie 'aan de andere kant'.

Tagged ,

One Response to "Ik ben er klaar voor"

  • Misssannah
    30 december 2018 - 18:53

    Wat lekker dat t lflowtl bij jullie / voor je. Tot aan de 2019 kant fijne jaarwisseling.

Leave a Reply