Ik ben blond

Janneke en Femque (aka 'de dames') van Blond komen met een tijdschrift: Blond magazine!

Het thema is kleur (“Kleur bindt ons”) en dat is goed te merken. Mooie foto’s, smakelijke recepten, interviews en inpaktips, allemaal even kleurig en overgoten met het bekende Blondsausje. Heerlijk om te lezen, een genot om in te bladeren.

Vertraging

Ik koop het tijdschrift bij de Ako op het station. Net als ik het in mijn tas wil stoppen, appt Kirsten van Blogtoday.nl dat haar trein vertraging heeft. “Ik zie je wel verschijnen”, app ik terug. “Ik ben te herkennen aan... Blond. Zowel mijn haar als het tijdschrift.” Grapje natuurlijk, want ik heb Kirsten inmiddels al een aantal keer ontmoet en ze weet heus wel hoe ik eruit zie.

Humor & geestdrift

Al lezend dood ik de tijd. Het tijdschrift, met zijn gekke poppetjes en leuke quotes, tilt mijn humeur acuut naar een hoger niveau en brengt een lach op mijn gezicht. Het leukst vind ik het verhaal over de dames áchter het bekende servies (en de kaarten/schoolspullen/badlijn). Wat een humor, geestdrift en leuke ideeën gaan er achter (onder?) de blonde haren schuil!

“Nee, we hebben niet de neiging om weleens een beker of ander servies naar elkaar te gooien!”

Blonde blogger

Ik ben net verdiept in het artikel over Dolly Parton als er iemand aarzelend op mijn schouder tikt. “Ah, je bent het wél!” zegt Kirsten opgelucht als ik opkijk. “Gelukkig!”  In antwoord op mijn vragende blik:“Ik zag je zo staan en je zag er zo jong uit. Ik dacht: ‘dit is Esther niet, dit is hooguit een studente.’”

En zo is het maar weer bewezen. Blond dóet iets met mensen.

blond

Meer lezen? Op Vrouwonline gaat het vandaag over.. de (aankomende) winter.

3 Responses to "Ik ben blond"

 • esther
  11 januari 2014 - 11:45

  Linda heeft cupcakemaskertje gewonnen! Linda ik heb je gemaild!

 • Tanja
  12 januari 2014 - 03:28

  Hahaha, blond doet iets met mensen! Mooi compliment kreeg je daar 🙂 Ik vind de tekeningen van blond ook schitterend, met humor worden vrouwendingen leuk weergegeven:-) Sorry heren 😛

 • MLotte
  13 januari 2014 - 15:19

  Goeie tip. Niet blond maar wel een leuk tijdschrift gelezen!

Leave a Reply