Houd alle bordjes in de lucht met Honig Specials – Advertorial –

honig4 Wij drukke moeders zijn wel wat gewend.

We toveren met tijd en goochelen met gerechten. De kunst is om alle bordjes in de lucht te houden. Maar wat nou als je even geen tijd hebt? Of tijdelijk geen keuken, zoals ik nu. Wat ligt er dan óp die bordjes?!

Geen nood, Honig helpt!

Patat

honig3Drie weken zitten we nu zonder keuken. En dat is knap lastig. Want hoewel de kinderen het probleem niet zo zien - “we kunnen toch elke dag patat halen?” - maak ik me steevast druk om de hoeveelheid groenten die we (niet) binnenkrijgen. Zal je zien, is straks die verbouwing voorbij, hebben we hier allemaal scheurbuik.

(niet) in de soep lopen

Gelukkig heb ik inmiddels een oplossing. Soep van Honig. Op de dagen dat we hier geen mantel- of thuiszorg hebben – waar zou je toch zijn zonder de oma’s - leen ik gewoon… een keuken. Ik vul mijn grote soeppan met verse ingrediënten en neem het aanrecht van de buurvrouw een kwartiertje over. Een kwartiertje ja, meer heb je niet nodig voor een heerlijke soep met verse ingrediënten.

honig13“Ik app mijn moeder vaak snel even een fotootje door!”

Kleurrijk Honig

De voordelen van Honig zijn talrijk. Om te beginnen: zelf soep maken met de basis van Honing gaat altijd goed, zelfs keukenkneusjes als ik kunnen het. Dat is fijn want ik hou de dingen graag simpel. Zeker als ik in de keuken van een ander sta. Een pakje soep als basis, grote pan op het vuur, verse groenten erdoor en klaar. Kleurrijk, gezond én snel. Pannetje en ik zijn zó weer vertrokken. Thuis serveer ik er een lekker vers broodje bij en voilà, gezonde lunch of diner staan klaar. Ideaal.

“Even testen! Annabel hoeft er niet lang over na te denken! De tomatensoep met zongedroogde tomaten wint!”

“Even testen! Annabel hoeft er niet lang over na te denken! De tomatensoep met zongedroogde tomaten wint!”

Honig Specials van de dag

Vooral de nieuwe Honig Specials zijn hier in trek. Die zijn net even anders dan anders. En je kunt er heerlijk mee variëren. Geroosterde paprika, bospaddenstoelen. Ikzelf ben vooral fan van de Thaise kippensoep – heerlijk met kokosmelk - maar Paul en de meiden vragen eigenlijk altijd om tomatensoep. En dan het liefst de Specials tomatensoep met zongedroogde tomaten van Honig. “Want daar zitten van die lekkere stukjes in”.

“Als de meiden moeten sporten dan kook ik vaak nog een handjevol pasta mee!”

honig6Nieuwe kastjes

Nog twee weken, dan is de verbouwing hier ten einde. Dan kunnen de bordjes weer op mijn eigen aanrecht staan. Maar ook in de nieuwe kastjes zal weer Honig prijken. Vanwege het gemak én op verzoek. Want de meiden roepen af en toe nu al: “Mam, als straks de keuken af is, dan maak je toch nog wel die lekkere tomatensoep he?”

Maar natúúrlijk, mijn lieve ... tomatensnorretje!

Meer informatie over de soepen van Honig vind je hier.
Advertisement

2 Responses to "Houd alle bordjes in de lucht met Honig Specials – Advertorial –"

 • Granny
  2 april 2015 - 16:17

  Kom gauw een kopje soep bij je eten…
  Gezellig!!

 • KarinH.
  15 april 2015 - 12:27

  Leuke foto van Annabel!
  Soep uit blik blijft bij mij favoriet als het om snelheid gaat en ik kan er altijd nog wat extra’s in doen. Ideaal voor echte keukenkneuzen 🙂

Leave a Reply