Hoe was mijn week? Verrassend!

Het was een emotionele week.

Annabel ging op kamp naar Ameland, ik stond voor de laatste keer op een ladder om de grote hal van de lagere school te versieren en ik reed een busje van mijn werk naar een bestickerbedrijf, waarbij ik tot twee keer toe verdwaalde omdat de weg overal was afgezet.

Ja. Ook daar word ik emotioneel van.

Branded wat?!

Inmiddels is Annabel weer terug – bruin en weer een stukje volwassener – en kijk ik terug op een mooie, warme week. Behalve emotioneel was hij ook… verrassend. Ik gaf een presentatie voor een groep marketeers over contentmanagement en branded journalism (waarbij ik eerst even moest opzoeken wat dat betekende, dat is wel handig als je er een presentatie over moest geven) en dat ging verrassend goed. Zo goed zelfs dat ik mezelf ineens terugzag in een artikel waarbij ik werd omschreven als ‘contentspecialist’. Cool.

Ik ga weer columneren

En er is meer nieuws: ik ga toch weer columneren! De inkt kruipt waar hij niet gaan kan, blijkbaar. Voor wie, dat houd ik nog even geheim, maar jullie kennen haar vast en met een beetje mazzel volgen jullie haar al on-/offline. Ik ga één van de digitale rubrieken vullen met meningen en typeringen. Maandag is de aftrap en dan weten jullie het zeker: Yes. The bitch is back!

Pinksterweekend!

En nu? Een Pinksterweekend op de loer. Zo even het huis opruimen want alle kamers zien eruit alsof er een bom ontploft is. Mijn hoofd is trouwens ook een ontplofte bom want ik ben net terug van de sportschool. O ja, daar heb ik nog wat over te klagen: volgend weekend is de Ladies Run (7,5 k) en wat denk je?! Heb ik een blaar! Nog nooit een blaar op mijn voet gehad, nu wel.

Bad bád Karma.

Maar goed. Douchen, pleister op de blaar, huis opruimen. In die volgorde. En dan lekker naar Lepeltje Lepeltje. Want met dat sporten heb ik zonet 568 calorieën verbrand. Daar kun je best wat lekkers voor halen!

2 Responses to "Hoe was mijn week? Verrassend!"

  • dine
    7 juni 2017 - 12:06

    Klinkt allemaal heel goed ! en, waar blog je , want dat wil ik natuurlijk wel weten….:-)

Leave a Reply