Het Tina Shop Spel scoort hoog

Een tijdje geleden won Liz het Tina Shop Spel.

Inmiddels spelen de dames hier niets anders meer en vliegen de design-liners me om de oren. Het idee achter het Tina Shop Spel- dat qua opzet lijkt op monopoly maar dan met winkels in plaats van straten en hippe clutches als pion - is het compleet maken van outfits. Speel je het goed dan komen grote sterren in jouw winkels en dragen ze jouw kleding.

“Kate Perry heeft bij mij geshopt!”

Tien-A punten

Liz speelt het spel met Annabel en/of een andere vriendin. Officieel heb je gewonnen als je tien Tina-punten hebt verzameld, maar die grens wordt door de fashionista’s nog wel eens opgerekt omdat het gewoon te leuk is om te stoppen. (Hé! Deden wij dat vroeger met Monopoly ook niet?!) Er is een bank (altijd beheerd door thesaurier Liz) en er zijn kanskaarten. ‘Pak een kledingstuk van degene met de meeste kledingstukken’ bijvoorbeeld. Of: ‘Jouw favo film is op tv. Sla een beurt over.

Minimeisjes en het Tina Shop Spel

Ik ben er blij mee, met het Tinaspel. Niet alleen omdat de modemeisjes er zo zoet mee zijn, maar ook omdat ze leren hoe koop en verkoop elkaar kunnen beïnvloedden. Verkoop geen hoge hakken als het publiek ballerina's wil. En wat het ene moment 'hot' is, kan heel snel weer 'not' worden. Markwerking voor minimeisjes, zoals ik ergens op internet las. (En daarbij blijkt Annabel met het Tinageld opeens een stuk beter te kunnen hoofdrekenen dan we dachten!)

Redactie Tina, reuze bedankt voor dit leuke cadeau en wat mij betreft mag-ie door als gift van de week voor alle meiden vanaf zeven jaar.

tina

 

Tina Shop spel – voor echte modemeisjes –

Krijgt een 10 volgens Liz

Voor  19,99 EUR te koop

Als cadeau geschikt voor: dochters, nichtjes en andere fashionista’s vanaf zeven jaar

 

 

 

De spellen top 5 volgens de meiden:

1. Het Tina Spel

2. Party en Co Jr.

3. Petshop kwartet

4. yahtzee

5. Ganzenbord

Meer blogs? Op Vrouwonline schrijf ik over de 'onhullingen' achter Astro TV.

4 Responses to "Het Tina Shop Spel scoort hoog"

 • Linda van der Klooster
  7 januari 2014 - 16:01

  Koel!
  Ik heb het (namens Sint) cadeau gedaan aan de dochters van onze vrienden. Die was er ook al leuk mee aan het spelen.

 • esther
  7 januari 2014 - 16:04

  (Ik vind ‘m zelf ook leuk, maar niet zo leuk als Party en Co jr. 🙂 )

 • Marianna
  7 januari 2014 - 16:31

  He, goed idee, Party en Co jr. wist niet dat het bestond! Vind zelf die Extreme erg leuk maar is te moeilijk voor kids! /Thanx voor tips.

Leave a Reply