Het muzikale geluksmoment – in samenwerking met de Staatsloterij Gelukstrekking adv –

g1cGeluk. De één zoekt het ver weg op een verlaten strand. De ander hoopt ‘gewoon’ op een gunstige loop van omstandigheden.

Maar één ding is zeker, geluk hebben is fijn. En hoewel geld hierbij niet altijd een rol speelt is het wél een handig middel om wensen te kunnen vervullen. Vijf mensen mocht ik in aanloop naar de Staatsloterij Gelukstrekking een ‘geluksmoment’ geven. Vijf mensen! Blij maken! Je hebt geen idee hoe blij ik daar zélf wel niet van word.

Vandaag: het geluksmoment van mijn vriendin Inge.

Het geluksmoment van Inge

Vandaag lees je alles over het geluksmoment (1 van 5) van mijn vriendin Inge. Maar natuurlijk vergeet ik ook jou niet! Op 1 oktober vindt namelijk de Staatsloterij Gelukstrekking plaats waarbij er 100 hoofdprijzen van   € 100.000,- te winnen zijn. Van de Staatsloterij mag ik een aantal gratis Geluksloten weggeven!

Hemelse vriendinnen

Inge en ik hebben afgesproken in café Hemels. Dat leek me wel een mooie plek om de verrassing die ik voor haar heb te onthullen. Zij denkt dat we gaan borrelen. En dat gaan we ook doen. Maar niet voordat …

Geluksmomentje

Deze superleuke ‘geluksmomentjes’-opdracht van de Staatsloterij komt precies op het juiste moment. Zaterdag vertrekt Inge naar Afrika en dan is ze voor drie maanden onder de pannen. Dat betekent voor mij dat ik haar dus drie maanden niet zie! Drie maanden, één van mijn beste vriendinnen?! Eigenlijk verdienen we beiden een geluksmomentje!

G1a“Ik voel me ineens méér dan jarig! En mijn verjaardag is toch echt pas in december!”

Ik bestel twee muntthee en gooi de kaarten op tafel. “Weet je nog, toen je laatst zei dat je oude iPodje kuren begon te vertonen? Die ene, die je altijd in je BH stopt? En dat je bang was dat je straks door in je overland truck door de Serengeti zou hobbelen zónder je favoriete muziek?”

Inge knikt.

“Dan gaan we nú een nieuwe voor je kopen. Eentje met zoveel geheugen dat je er onbeperkt muziek op kan zetten. Krijg je van mij. Nou ja, van de Staatsloterij. Mede mogelijk gemaakt door mij. Zoiets.”

Op naar Apple

g1bNadat Inge van de schrik is bekomen (haar gezícht toen ik het haar vertelde!) duiken we de winkels in. We bekijken verschillende apparaten, testen, luisteren en lachen als Inge uiteindelijk vrij snel haar keus maakt en vervolgens een kwartier staat te dubben over wel kleur ze moet nemen. De jongen van de winkel maakt foto’s van ons. “Waar is het voor?” vraagt hij. “Geluksmomentje”, grinnikt Inge.

“Wow 160 GB, dat is genoeg voor 40.000 … geluksmomentjes!”

Hakuna Matata

Om ons succes te vieren nemen we een borrel. Inge biedt heel royaal aan om te betalen maar vergeet vervolgens te bestellen omdat ze helemaal verdiept is in haar nieuwe speeltje. Ik loop naar de bar en vraag om twee wijn en een portie bitterballen. (Zeg nou zelf, wat is een geluksmomentje zonder bitterballen?) “Past hij wel in je BH?” Informeer ik voorzichtig. Deze iPod is een stuk groter dan haar oude. “Ach,” zegt Inge. “Ik word aan alle kanten geadviseerd vooral sportbh’s te dragen op lange en hobbelige trajecten. En dan ben ik blij als ik überhaupt nog kan ademhalen. Of mee kan zingen. Verzin ik wel wat op. Hakuna Matata!”

"Ik headbang, chill en house (ja ja, van alle markten thuis) straks drie maanden door Afrika. Luisterend naar Permanent Vacation van Aerosmith. En naar Metallica, Hatebreed, Machine Head, Slayer, Life of Agony, Vivaldi (!),  tientallen Ibiza trance house sets, Bob Marley, Buddha Bar lounge en en en… wát, zijn we nu al in Kaapstad?! “ (Reactie Inge)

g1dSamen heffen we het glas.

Op verre reizen.

Op mooie landen.

Op vriendschap.

Op muziek.

Op de Staatsloterij.

Op geluksmomenten.

“Bedankt Esther en Staatsloterij! En ook bedankt Ro, voor het helpen met die iPod vol knallen met al die toptracks. Ik zal bij ieder nummer aan jullie alledrie denken.” (Appje, vlak voor vertrek Inge.)

 

staatsloterij1

Staatsloterij Gelukstrekking

In de blog van vandaag is vriendin Inge de geluksvogel. Maar ook jij maakt kans op een geluksmomentje! Op 1 oktober is de Staatsloterij Gelukstrekking met maar liefst 100 hoofdprijzen van €100.000. Wat je daar niet allemaal mee kan doen…. Laat mij weten waarom jij een geluksmomentje verdient, of met wie je er ééntje zou willen delen, en wie weet kan ik jou een gratis Gelukslot overhandigen! Reageer via het onderstaande contactformulier en wie weet wordt 1 oktober jóuw geluksdag! Meedoen kan tot zondag 28 september.

Zeker zijn van een ‘lot uit de loterij’ voor de Staatsloterij Gelukstrekking? Koop nú online je Gelukslot (klik)!

 

8 Responses to "Het muzikale geluksmoment – in samenwerking met de Staatsloterij Gelukstrekking adv –"

 • miran
  15 september 2014 - 10:02

  NICE! 🙂

 • Eline
  15 september 2014 - 16:13

  O, wat een leuke actie zeg! En mazzel voor vriendin. Ik doe snel mee!

 • Granny
  15 september 2014 - 19:29

  Plezier er mee!!:-))

 • Linda van der Klooster
  16 september 2014 - 10:56

  Haha, die onthoud ik voor als ik ooit naar Afrika ga: een sport BH mee voor de hobbelige wegen!

 • Inge
  16 september 2014 - 16:40

  En ik ben er zooo blij mee! Nog uit mijn bh gestuiterd. Nogmaals dikke dank jullie wel!!!! X Ing.

  • Inge
   16 september 2014 - 16:40

   Nog NIET eruit gestuiterd dus… 😉

 • KarinH.
  17 september 2014 - 12:25

  Ook al weer zo leuk. Heb je wel als tegenprestatie om een paar bloggen verzocht?

  • Esther Vuijsters
   17 september 2014 - 12:30

   Ja natuurlijk! En de eerste is inmiddels binnen, die komt zondag online!

Leave a Reply