Het krantenmysterie!

IMG_5567Ik geef toe, Pythagoras was niet eenvoudig en ja, de Bermuda-driehoek kent zo zijn geheimen. Maar wat er er zich heden ten dage op mijn deurmat afspeelt, dat is pas écht een mysterie!

Abonnementsloos

Na een tijdje abonnementsloos te zijn geweest nam ik onlangs een proefabonnement op een krant. Het AD. Dat leek me wel eens leuk, met dat regionale nieuws. Bovendien had ik die had ik nog nooit 'gehad'. Het proefabonnement was bevestigd en zou maandag 2 mei ingaan.

Verkeerde vinkje?

Maandag 2 mei kwam ik beneden en wat lag daar op de mat? De Volkskrant. "Zeker het verkeerde vinkje aangezet!" zei Paul. Ik keek in mijn e-mail maar zag niet vreemds. Gewoon een bevestiging dat ik een proefabonnement had op het Algemeen Dagblad. Meer niet.

Foutje?

Ik hield het op een foutje. Maar dinsdag 3 mei lag daar weer De Volkskrant. Ik stuurde een mailtje naar de redactie van AD, dat ik de verkeerde krant kreeg en ging naar boven om mijn tanden te poetsen. Toen ik weer beneden kwam lag er weer een krant op de mat. Dit keer het AD. Nu had ik dus opeens twee kranten.

Spannend!

Je begrijpt, vannacht kon ik van de opwinding bijna niet slapen! Welke krant zou ik vandaag bezorgd krijgen? Misschien wel NRC of De Telegraaf. Of helemaal geen krant? Ik voelde me bij het naar bed gaan zo opgewonden als een kind dat zijn schoen gezet heeft!

Jammer zeg

Maar Sinterklaas had ons die nacht niet weten de verrassen. Vanochtend  bleek het 'gewoon' het AD te zijn. En er stond niet eens iets in over een krantenmysterie in Amersfoort. Ik ben nu al met al toch wel wat teleurgesteld.

Sorry, ik had graag een spannender blog geschreven.

One Response to "Het krantenmysterie!"

  • liz74
    4 mei 2016 - 16:35

    Vast een vakantiebezorger die een weekje “overneemt” van de vaste bezorger, net als mijn zoon….. ging de eerste keer ook niet helemaal goed. Hij hield kranten over.

Leave a Reply