Het (ge) geven van de week

Esther zegt:"Blue monday is bedacht door zwartkijkers!"

Gisteren was het blue monday.

Lekker flauw, want als je maar vaak genoeg roept dat het mis is op een bepaalde dag dan gaan mensen zich er ook naar gedragen! Lees dit stuk over vrijdag de dertiende op Vrouwonline maar eens!

Geen uitgestelde nieuwjaarskater a.u.b.

kluis1Daarom gooi ik deze week blogtechnisch de beuk erin! Niets geen gezeur over voornemens die mislukt zijn en (uitgestelde) nieuwjaarskaters, nee, gewoon een goed begin. Want dat is het halve werk. En je kunt het ook positief bekijken, de eerste twee weken ben je alweer doorgekomen. Dan zal de rest ook wel lukken.

Cadeautje voor mezelf

Bij V&D hebben ze er ook zin in. Onder het motto 'opgeruimd is my middle name, gaan ze de slag met het organiseren van je kast, kantoor en kamer. Veel paars, veel zwart & wit maar vooral: veel praktische dingen. Ik zag er deze kluis in de vorm van een boekenkastje, vind hem helemaal te gek! Nog wel even over de aanschaf nadenken want hij kost wél € 139,-!

Ik bedoel, als ik hem nu koop heb straks niets meer om erin te leggen! (Maar gaaf is-ie wel!)

Cadeautje voor mezelf!

Cadeautje voor mezelf!

Meer lezen? Op Vrouwonline roep ik heel hard: "Het is hier geen hotel!" Herkenbaar? Kijk snel hier.

6 Responses to "Het (ge) geven van de week"

 • Linda van der Klooster
  14 januari 2014 - 11:18

  Cool!

 • Tanja
  14 januari 2014 - 11:51

  Nou……opgeruimd komt niet in mijn naam voor ( volgens mijn jongste dochter). Waar zij van strak en makkelijk houd heb ik altijd stapeltjes papieren, beeldjes, dierbare aandenkens om me heel. Ok , dat kon wel wat minder (misschien) maar weggooien is geen optie. Dus laat ik lief steeds meer schappen maken, zodat het meest dierbare kan staan. Stoffen is daardoor wel een ramp 🙁 Ik heb ipv een kluis 3 oude geldkistjes waar ik papieren die ik perse wil bewaren in doe. Nu heb ik me van de week rot gezocht naar papieren die eerst in een bepaalde doos zaten maar nu ik ze nodig had dus niet meer. Gelukkig kreeg ik een heldere ingeving en keek in de geldkistjes (zonder geld) Pffffffffffff Ik had ze dus belangrijk genoeg gevonden om ze zo goed op te bergen. Dure sieraden heb ik niet, mijn sieraden kosten minder dan jou kluis 🙂 En hier word voornamelijk gepind, nooit veel geld in huis. Zo weinig dat ik rond de kerst net 1 euro bij elkaar kon schrapen voor de jongen die de reclamebladen rondbrengt, ik wilde hem wel meer geven, dat had hij dik verdiend.

 • esther
  14 januari 2014 - 12:29

  Ik heb geen kluis en het lijkt mij gewoon wel handig voor de paspoorten en belangrijke papieren vooral in geval van brand. En autosleutels als je op vakantie gaat!

 • MdG
  14 januari 2014 - 14:33

  Haha, maar het is toch pas volgende week blue monday?

 • esther
  14 januari 2014 - 14:56

  Vrek, je hebt gelijk! Niet verder vertellen!

 • Tanja
  17 januari 2014 - 01:58

  Bij dit soort kluizen staat vaak brandwerend en er komen geen vlammen in. Maar als hij in het vuur komt te liggen verbranden papieren toch door de hoge temperaturen las ik eens. Ik zou dat maar goed navragen 🙂

Leave a Reply