Hele sinterklaasgedichten zijn er aan onze keuken gewijd…

Ik ben super blij!

Na een lastig weekje met veel gedoe, gezeur en gemopper (en ja, zelfs gehuil), eindigde de dag gisteren uitermate positief. Heel voorzichtig - want de liefde is nog pril - begin ik erover. Er zijn plannen... voor een nieuwe keuken!

De keuken

Echt, je wil niet weten hoeveel discussie, (bijna-)ruzie en hoofdbrekers die krap twaalf vierkante meters ons inmiddels bezorgd hebben. Hele Sinterklaasgedichten zijn eraan gewijd en soms dacht ik serieus dat die keuken nog eens voor een echtscheiding zou gaan zorgen.

Huwelijk gered!

Maar nu is alles anders. Nu hebben we hebben mooie offerte! En gek genoeg zijn Paul en ik het – na jaren gesteggel – opeens helemaal met elkaar eens. Zelfs het model kraan leverde geen verdere discussie op. Vermoedelijk is onze terrazzomeneer de eerste die met zijn natuurstenen vloer een huwelijk heeft gered!

Oké, nu ga ik misschien wat ver.

Een terrazzovloer noem je tenslotte niet ‘gewoon’ natuursteen’.

Relatietherapie

Oké. Het was nog maar de eerste bespreking en er moet nog wat onderhandeld worden. Wat dingen erbij, wat dingen eraf. Maar het plan is duidelijk en ik me niet voorstellen dat we hier niet gaan uitkomen. Trouwens, het mag ook wat kosten. Deze keuken bespaart ons namelijk Veel Geld! Weet je wel wat een goede relatietherapeut kost dezer dagen?! Dan kan dat mooie terrazzovloertje in de hal er ook nog wel bij!

Wordt vervolgd

Afijn. Wordt vervolgd dus. De tekeningen en het aangepaste voorstel zijn onderweg. Als het allemaal doorgaat dan zitten we hier binnenkort weer enorm in de zooi. En het leuke, ik kijk er naar uit. Het zal flink wat stof doen opwaaien, maar ík ben er klaar voor.

Paul is verliefd op de structuur van 'zijn' terrazzo vloer, ik op de kleur en nieuwe kastjes!

Natuurlijk lezen jullie snel meer! Want je weet onderhand hoe het werkt op Esthers Blog, waar het hart vol van is, loopt de blog van over!

Tot snel!

facialPS Na alle stress van deze week neem ik vanavond een lekker maskertje. En niet zomaar een, nee, een 3D-masker! Wel ja! Nieuw en helemaal de bom! Vitaliserend, liftend en bestaand uit 3-dimensionale lagen! Wil jij er ook eentje? Like de blog en ik verloot er een! (Het is tenslotte VerrassingsVrijdag!)

Foto-header geleend van hier.

3 Responses to "Hele sinterklaasgedichten zijn er aan onze keuken gewijd…"

 • Eline
  10 oktober 2014 - 13:18

  Kan me voorstellen dat je daar blij van wordt 🙂 Klinkt mooi en super!

 • suus uit frankrijk
  10 oktober 2014 - 14:57

  nieuwe keuken krijgen is ook super
  wij hebben verleden jaar ons oudbollige typisch franse echt eiken snoeilelijke keuken omgetoverd door een moderne keuken vol met chroom en brandweerrode muur….hoop werk,maar nu nog zo blij ermee!
  succes en veel plezier met t voorbereiden( foto voor en na zou leuk zijn!)

 • Cleo
  10 oktober 2014 - 21:06

  Fijn een nieuwe keuken.
  Ik krijg dan altijd zo’n Heel Holland Bakt gevoel.

  Het eerste jaar heb ik weet ik hoe veel appeltaarten gebakken en jam gemaakt (wij wonen in de Betuwe en komen om in het fruit). Nu is het enthousiasme iets getemperd maar ik ben nog altijd erg blij met mijn keuken.

Leave a Reply