VerrassingsVrijdag

Sinds ik een smartphone heb, kan ik écht niet meer zonder.

Mijn hele leven heb ik er in opgeslagen, betalen doe ik online en ik lees er zelfs boeken op. Wat ik - opvallend genoeg - wéinig met de telefoon doe, is bellen. Bellen is een beetje oldschool. Ik app, text en facetime. Ook gebruik ik mijn smartphone om via Instagram foto’s te maken. Deze worden direct aan de hier op mijn homepage gezet. Cool toch?!

Vandaag dan ook een Vrijdagse Verrassing die alles met smartphones te maken heeft.

Online bloggen én winnen

Ik gebruik ik mijn telefoon in toenemende mate om reacties te modereren en om online te kunnen bloggen. Zulks is echt superhandig. In de file? Aantekeningen maken. Uitstapje? Ínstagram. Wachten tijdens de turnles? Blogje schrijven.

VerrassingsVrijdag

Zoals vandaag, deze verrassingsvrijdag is via mijn mobiel klaargezet en het is dan ook erg toepasselijk dat ik vandaag een Oililyhoesje voor de Iphone 5 mag weggeven! Leuk voor jezelf of om cadeau te geven aan een vriendin.

teleoon

Opdracht

De opdracht voor vandaag is simpel, like de blog en/of laat een reactie achter. Vertel waarom jij niet of juist wél heel goed zonder je (smart) Phone kan. Wie weet mail ik morgen jou en stuur ik dit supervrolijke telefoonjasje naar je toe!

5 Responses to "VerrassingsVrijdag"

 • Yanda
  12 juli 2013 - 09:37

  Hoe herkenbaar, mijn “telefoon” zit bijna aan mijn hand vastgeplakt, haha! Maar bellen doe ik maar weinig. Het zijn appjes, Facebook, Twitter, spelletjes en veel e-mail.
  Enneh, is toch wel een heel leuk cadeautje voor mijn verjaardag zondag! 🙂

 • Jessica
  12 juli 2013 - 09:44

  Like.
  Soms bedenk ik me dat ik knap asociaal ben geworden met de telefoon vastgeplakt aan mijn hand. Maar als ik dat aan mijn vrienden vraag in de groepswapp, valt het nog wel mee. Allemaal op onze eigen bank onze eigen wijn. Proost

 • Nienke
  12 juli 2013 - 14:55

  Ik gebruik mijn iphone ook heel de dag door. Het is inmiddels zo erg dat we in de slaapkamer een No-phone pot hebben: als je in bed met je iphone zit te spelen, moet je een euro in de pot doen. En de opbrengsten gebruiken we dan om uit eten te gaan en WEL te kletsen met elkaar.
  Gedurende de dag gebruik ik ‘m veel om foto’s en filmpjes van mijn twee zoons te maken.

 • esther
  12 juli 2013 - 16:48

  Ondanks de eerste paniekaanval als ik m vergeten ben, komt er daarna een rust over me.. Ik kan niet zonder en niet met .. 😉

 • moi
  12 juli 2013 - 19:36

  Toch zou t beter zijn om die phone in de auto uit te zetten, file of niet, het verkeer verdient je aandacht meer dan je blog, veel ongelukken gebeuren omdat mensen zich laten afleiden in de auto door allerlei dingen, waaronder de smartphone op nummer 1 momenteel.

Leave a Reply