Gisteravond gaf ik licht!

De zaal is tot de nok toe gevuld met Avatar-achtige feestgangers.

Lichtgevende make-up, psychedelische T-shirts en glimmende sierraden. Alles in een spookachtig blacklight. Een aantal dames toont trots hun fluorescerende laarzen en ik steek mijn oplichtende nagels in de lucht. Mijn eerste Glow in the Dark Party, leuk!

Glow in the dark

Speciaal voor dit feest heb ik geshopt op glowinthedark.nl. Ik heb nagellak gekocht, glitters en tattoos. De tattoos zijn erg leuk en vallen goed op in het UV licht. De glitters doen niets (lijkt nog het meest op een heel ongezonde uitslag wanneer aangebracht) maar de nagellak is echt geweldig!

Lekker knál

Het leuke van Glow in the Dark is dat je eindeloos kunt variëren. Sommige feestgangers hebben flare-achtige armbandjes (je kent ze wel, overal te koop), anderen hebben knipperende diademen of flakkerende T-shirts. Ook de speciale lippenstift en oogschaduw zijn goed zichtbaar. Toch vind ik de 'zwevende nagels' het leukst! Dus: heb jij binnenkort een Glow in The Dark feest, ga voor de nagellak. Ik had uiteraard de roze, ook leuk zonder blacklight, bijvoorbeeld op Pink Saturday!

BodyPaint by Ruby

En wil je écht iets speciaals, dán ga je natuurlijk voor een Glow in the Dark BodyPaint zoals alleen grime-queen Ruby dat kan! Ik heb haar werk al vaker ‘in het echt’ mogen bewonderen en… wauw! Wat een kunstenares is die meid! Kijk dit dan, geweldig toch?

ruby1ruby2

 

 

 

 

 

 

Wil je het boekje SLAAP van Lars Kepler winnen? Je kunt nog tot en met dinsdag meedoen op In bed met een Auteur!

Leave a Reply