Het familie-geluksmomentje – ADV –

G4a (2)Geluk. De één zoekt het ver weg op een verlaten strand. De ander hoopt ‘gewoon’ op een gunstige loop van omstandigheden.

Maar één ding is zeker, geluk hebben is fijn. En hoewel geld hierbij niet altijd een rol speelt is het wél een handig middel om wensen te kunnen vervullen. Vijf mensen mocht ik in aanloop naar de Staatsloterij Gelukstrekking een ‘geluksmoment’ geven. Vijf mensen! Blij maken! Je hebt geen idee hoe blij ik daar zélf wel niet van word.

Vandaag lees je alles over het geluksmoment (4 van 5) van mijn broer Giel. Maar natuurlijk vergeet ik ook jou niet! Lees & win.

Lieve broer,

Sorry dat ik je altijd een beetje plaag. Je carter stukrijden op een stuk steen kan tenslotte iedereen gebeuren. En de APK vergeten is heus niet zo gek (vier jaar zijn ook maar zo voorbij). En weet je nog die keer dat je bij het inchecken je autosleutels vergat (en ik ze vond)? Dat was toch eigenlijk gewoon wel heel grappig!

De professor

Afijn. Het beeld is duidelijk. Mijn broer is een professor. Maar ja. Het blijft toch je broer he. En het is gewoon een fijne vent. Daarom krijgt hij van mij (en van de Staatsloterij) vandaag een heus geluksmomentje. Zomaar.

Hij heeft niets door!

Met een smoes laat ik hem naar Heerhugowaard komen. Hij denkt dat we een cadeau voor de trouwdag van onze ouders gaan kopen. Al ‘winkelend’ vertel ik hem over mijn nieuwe blogopdracht. Dat ik bezig ben met het uitdelen van geluksmomentjes. En dan… ziet hij de gele Lamborghini - die ik gehuurd heb! - pontificaal midden op het Coolplein staan.

G4a (1)“Hé Es, heb je een nieuwe auto voor me gekocht?” grapt hij.

“Bijna. Wil je een ritje maken?”

“Huh???”

Stukkie rije, vriend?

Het begint te miezeren als de zijdeuren van de Lamborghini op vliegtuigachtige wijze opengaan. De eigenaar van het verhuurbedrijf stapt uit,  geeft ons een hand en vraagt aan mijn broer of hij soms zin heeft om een ‘stukkie’ te gaan rijden. Ha! Dat gezicht!

Eh. En ik dan?!

Polaroid7aDaarna gaat alles snel. Ik maak een paar foto’s, mijn broer stapt in en de 'co-piloot' trekt de deuren dicht. Het begint spontaan harder te regenen. “He! En ik dan!” roep ik. “Ja, jij kan niet mee hoor,” zegt de eigenaar. “Er is maar plaats voor twee!” En terwijl de gele auto grommend optrekt blijf ik in mijn eentje achter. Met mijn fototoestel. In de regen. Lekker weer. Ik heb niet eens de tijd gehad om mijn broer te waarschuwen voor grote stenen op de weg.

“Ik hoop maar dat hij de ruitenwissers kan vinden!”

YOLO

Grinnikend om de hele situatie - ik had natuurlijk zelf ook kunnen bedenken dat ik niet mee kon – loop ik een kroeg binnen en bestel een muntthee. Ach, hier was het toch ook om te doen ook? Een geluksmomentje voor mijn broer. En zo’n uurtje voor mezelf is ook wel een soort geluksmomentje. Kan ik alvast de bijbehorende blog schrijven.

Hoewel, daar ben ik waarschijnlijk snel klaar mee.

Dit verhaal schrijft zichzelf! Grinnik.

Reactie van Broer na afloop: “Wát een vette auto’s! Na de Lamborghini kwam de Ferrari. Het mooiste moment? Toen ik even flink kon optrekken. Alleen op de weg, die power! Dat was wel even vet kicken! Als ik de Staatsloterij win, dan weet ik het wel!”

G4b

staatsloterij1

Staatsloterij Gelukstrekking doe mee & win

In de blog van vandaag is mijn broer Giel de geluksvogel. Maar ook jij maakt kans op een geluksmomentje! Op 1 oktober is de Staatsloterij Gelukstrekking met maar liefst 100 hoofdprijzen van €100.000. Wat je daar niet allemaal mee kan doen…. Laat mij weten waarom jij een geluksmomentje verdient, of met wie je er ééntje zou willen delen, en wie weet kan ik jou een gratis Gelukslot overhandigen! Reageer via het onderstaande contactformulier en wie weet wordt 1 oktober jóuw geluksdag! Meedoen kan tot zondag 28 september.

Zeker zijn van een ‘lot uit de loterij’ voor de Staatsloterij Gelukstrekking? Koop nú online je Gelukslot!

 

 

2 Responses to "Het familie-geluksmomentje – ADV –"

  • Granny
    18 september 2014 - 10:35

    Ging goed toch??:-)))

  • Miran
    18 september 2014 - 10:42

    Hoe vet! Super leuke momentjes deel je uit! En heerlijk geschreven. 🙂

Leave a Reply