Het geluksmomentje op kantoor – in samenwerking met de Staatsloterij Gelukstrekking ADV –

g3aGeluk. De één zoekt het ver weg op een verlaten strand. De ander hoopt ‘gewoon’ op een gunstige loop van omstandigheden.

Maar één ding is zeker, geluk hebben is fijn. En hoewel geld hierbij niet altijd een rol speelt is het wél een handig middel om wensen te kunnen vervullen. Vijf mensen mocht ik in aanloop naar de Staatsloterij Gelukstrekking een ‘geluksmoment’ geven. Vijf mensen! Blij maken! Je hebt geen idee hoe blij ik daar zélf wel niet van word.

Vandaag lees je alles over het geluksmoment (3 van 5) van mijn collega Miranda. Maar natuurlijk vergeet ik ook jou niet! Lees snel verder & win gratis loten!

Verliefd

Collega en freelance fotografe Miranda is verliefd. Al weken. Wat zeg ik, al máánden kan ze over niets anders praten. Het is ‘de prachtige bruine cameratas dit’ en ‘de prachtige bruine cameratas dat’. ‘Maar – zucht – hij is zo duur, zoiets zou ik nooit voor mezelf kopen….’ Bla Bla Bla, zwijmel.

Steeds weer moppert ze op haar oude cameratas (rits kapot, volkomen uncool, gare hengsels) en ze begint direct te kwijlen zodra ze de site met cameratassen opent.

“Kijk dan Es, hij is zó leuk!”

“Hmm.”

“En je kan er zoveel in kwijt!”

“Hm.”

“Die prachtige kleur!”

“Miran?”

“Ja?”

“Je kwijlt. Op je toetsenbord.”

Afijn. Ik voel een geluksmomentje opkomen.

In het diepste geheim bestel ik de tas voor haar. Ik zoek de site op, in de geschiedenis van haar computer, en ik mail de firma of ze de tas op voorraad hebben. Dat hebben ze en een paar dagen later wordt er een groot pakket bij mij thuisbezorgd.

Selfie-met-cadeau

De dag erna ben ik extra vroeg op kantoor. Dit wordt leuk! Snel zet ik het koffieapparaat aan (wat is een geluksmomentje zonder koffie?). Daarna plaats ik de grote witte beschermende tas op het bureau van mijn collega. Het merk van de accessoire is op deze manier in zicht, maar de tas blijft verborgen. Ik maak een selfie en richt vervolgens mijn camera op de deur.

Ha! Dit is weer eens wat anders. Meestal fotografeert zij míj – Miranda heeft alle portretfoto’s voor mijn blog gemaakt – maar nu is zíj het lijdend voorwerp. Nou ja, lijdend… met zo’n cadeau.

Klik – klik – klik

Als ze binnenkomt begin ik meteen te klikken. Hé, goedemorgen! – klik - Waarom staat er een zak op mijn bureau? – Klik – (Duf) Wat doe jij nou? – Klik – ‘Waarom fotografeer je mij?’- Klik – (nog duffer) ‘Geluksmomentje?’ – Klik – (ronduit onnozel) ‘Huh? Voor mij? – Klik – Dat méén je! – Klik(Verrast nu!) Even kijken. – Klik – Nee! – Klik – Ooooo, de cámertas! – Klik

Eerst wil ze ‘m niet aannemen, maar ja, wat moet ík met een cameratas? Ik tik stukjes, daar heb je geen tas voor nodig. En na een korte uitleg – Staatsloterij, gelukstrekking, blog – ben ik getuige van een ontroerend tafereel.

Mijn collega sluit haar Grote Liefde in haar armen.

Met recht een Geluksmomentje! (En dan nu koffie!)

G3

Staatsloterij Gelukstrekking doe mee en win!

In de blog van vandaag is collega Miranda de geluksvogel. Maar ook jij maakt kans op een geluksmomentje! Op 1 oktober is de Staatsloterij Gelukstrekking met maar liefst 100 hoofdprijzen van €100.000. Wat je daar niet allemaal mee kan doen….

Laat mij weten waarom jij een geluksmomentje verdient, of met wie je er ééntje zou willen delen, en wie weet kan ik jou een gratis Gelukslot overhandigen! Reageer via het onderstaande contactformulier en wie weet wordt 1 oktober jóuw geluksdag! Meedoen kan tot zondag 28 september.

staatsloterij1Zeker zijn van een ‘lot uit de loterij’ voor de Staatsloterij Gelukstrekking? Koop nú online je Gelukslot! 

 

 

8 Responses to "Het geluksmomentje op kantoor – in samenwerking met de Staatsloterij Gelukstrekking ADV –"

 • Jelte
  17 september 2014 - 09:34

  Weer zo’n leuke. Leuk ook met die foto’s 🙂

 • Yanda
  17 september 2014 - 09:47

  Genieten is dat dan he? Echt leuk & lief van je!

 • Esther Vuijsters
  17 september 2014 - 09:51

  🙂 Ja! Zo’n lekker mens!

 • KarinH.
  17 september 2014 - 12:14

  Wat een leuke verrassing! Mooie tas ook, daar hoef je helemaal geen camera voor te hebben 🙂

 • miran
  17 september 2014 - 13:13

  Net al gereageerd maar die staat er niet op!

  Super leuk! Nogmaals Thanx! Xxxx

 • Mariella
  17 september 2014 - 16:52

  Wat een gave tas!
  En wat een leuke geluksmomentjes deel je uit!

 • Margje
  17 september 2014 - 18:32

  Wat een heerlijke acties!!!

 • Granny
  18 september 2014 - 16:27

  Super actie!!

Leave a Reply