Het geluksmomentje dicht-bij-huis – in samenwerking met de Staatsloterij Gelukstrekking ADV –

g2cGeluk. De één zoekt het ver weg op een verlaten strand. De ander hoopt ‘gewoon’ op een gunstige loop van omstandigheden.

Maar één ding is zeker, geluk hebben is fijn. En hoewel geld hierbij niet altijd een rol speelt is het wél een handig middel om wensen te kunnen vervullen. Vijf mensen mocht ik in aanloop naar de Staatsloterij Gelukstrekking een ‘geluksmoment’ geven. Vijf mensen! Blij maken! Je hebt geen idee hoe blij ik daar zélf wel niet van word.

Vandaag lees je alles over het geluksmoment (2 van 5) van mijn buurvrouw Thea. Maar natuurlijk vergeet ik ook jou niet! Lees snel verder!

Lot uit de loterij

Thea was eigenlijk de eerste die me te binnen schoot toen ik deze superleuke opdracht van de Staatsloterij kreeg. Gewoon, omdat mijn buurvrouw een lot uit de loterij is. Omdat ze me blij maakt. En omdat ze altijd de weekendbijlage van de Volkskrant voor me bewaart.

Maar hoe ga ik háár geluksmomentje verpakken?!

Na een avondje brainstormen met een vriendin ben ik er uit. Mijn buurvrouw Thea is altijd in de weer met haar huis. Ze heeft nét een nieuwe bank gekocht, de woonkamer geverfd, en ze is dól op woonbladen. Háár geluksmoment komt in de vorm van extra woongenot!

g2ePresenteerblaadje

Ik koop een paar woonbladen en abonneer haar op twee luxe woonglossy’s. Ik scoor twee prachtige kussens voor bij haar nieuwe bank en maak er –samen met de tijdschriften, een wenskaart én wat lekkers - een mooi cadeau van. Een soort presenteerblaadje, maar dan met kussens.

“Het lekkers dat erbij zit, is voor ons allemaal hoor!”, zegt Annabel als de buurvrouw verbaasd de deur opendoet.

Kussens om te zoenen

Even later zitten we met z’n allen aan tafel. “Heb ik even geluk”, zegt Thea als ik haar het doel van ons bezoek uitleg. “Wat een superleuke campagne van de Staatsloterij!” Snel maakt ze het folie los, peutert aan de linten en bekijkt haar cadeaus. De kussens vindt ze om te zoenen en met de woonbladen is ze super blij! Als ze hoort dat er ook nog een abonnement bij hoort, krijg ik spontaan een knuffel. “Lekker lezen op je nieuwe bank!” zeg ik.

g2b“Ik koop ze wel eens los, maar een abonnement vind ik te duur! Nu heb ik straks elke maand weer opnieuw weer zo’n ‘geluksmomentje’.”

Liz kan ondertussen niet langer wachten en gaat rond met het schaaltje fudges. Annabel ploft neer op de kussens om te voelen of ze lekker zitten. Ze zakt er gelukzalig in weg. “Jij hebt écht mazzel, Thea”, zegt Annabel, druk wiebelend met haar billen. “Want deze kussens zitten súperlekker!”

Mijn buurvrouw neemt genietend een slok van haar thee en zegt: “Ik heb zéker mazzel, lieverd!”

g2a

Staatsloterij Gelukstrekking

In de blog van vandaag is buurvrouw Thea de geluksvogel. Maar ook jij maakt kans op een geluksmomentje! Op 1 oktober is de Staatsloterij Gelukstrekking met maar liefst 100 hoofdprijzen van €100.000. Wat je daar niet allemaal mee kan doen…. Laat mij weten waarom jij een geluksmomentje verdient, of met wie je er ééntje zou willen delen, en wie weet kan ik jou een gratis Gelukslot overhandigen! Reageer via het onderstaande contactformulier en wie weet wordt 1 oktober jóuw geluksdag! Meedoen kan tot zondag 28 september.

Zeker zijn van een ‘lot uit de loterij’ voor de Staatsloterij Gelukstrekking? Koop nú online je Gelukslot!

staatsloterij1

 

6 Responses to "Het geluksmomentje dicht-bij-huis – in samenwerking met de Staatsloterij Gelukstrekking ADV –"

 • Scooter
  16 september 2014 - 10:07

  Leuke actie. heb meteen mijn aanmelding ingestuurd 🙂

  Door wat gebeurtenissen (overlijden veel te jonge mensen, baan kwijt e.d.)hebben we namelijk besloten onze geluksmomenten te gaan maken en niet af te wachten.

  Mijn man en ik hebben daarom net besloten voor ons geluksMOMENT te gaan sparen. Al jaren willen we een roadtrip door de VS maken. Nu gaan we ervoor …, de route hebben we al (grotendeels) bepaald. Daar zou ik eventuele winst van een lot aan besteden. Onze jongens gaan ook mee, dus het kost wel het een en ander 🙂

  In het kader van geluk in spreuken kwam ik deze tegen, vind hem wel toepasselijk: Three grand essentials to happiness in this life are something to do, something to love, and something to hope for.

  Wat is er nou mooier dan sparen en plannen voor een (hopelijk) mooie reis met mensen van wie je houdt!

 • Esther Vuijsters
  16 september 2014 - 10:12

  Hej wat goed joh! Echt super.

 • Granny
  16 september 2014 - 12:59

  He Thea,
  Geluksvogel!!
  Gefeliciteerd!!
  Leuk pakket Es!!

 • Eline
  16 september 2014 - 15:58

  Wil ook jouw buurvrouw zijn 🙂 (En ik heb ook de Volkskrant!)

 • Jelte
  17 september 2014 - 09:39

  Wat een heerlijke verrassing!

 • KarinH.
  17 september 2014 - 12:22

  Wat leuk dat je dit mag doen. Fijn ook dat je echt iets zoekt wat bij de persoon past.

Leave a Reply