Gekken en dwazen … (+ win je eigen kledingontwerp!)

Een roze auto met mijn naam erop vond ik wat overdreven.

Briefpapier met mijn logo - door mijn broer ontworpen - had ik al, en met mijn visitekaartjes kon ik nog zeker een jaar vooruit. Toch wilde ik iets nieuws. Een soort 'Renewal of Vows', een herbevestiging van 'mijn' merk Esther Vuijsters, dat inmiddels alweer een paar jaar de crisis het hoofd biedt.

Who's that Girl?

Who's that Girl?

Roze uiteraard

Via via kwam ik in contact met het bedrijf Digitransfer. Bij Digitransfer bedrukken ze kleding (van tops tot hoodies), vlaggen en canvas. Alle soorten stof dus. En: dat kan daar al vanaf één stuk. Kijk, dát is handig! Aan de slag!

En zo kwam ik op het lumineuze idee om mezelf heuse bedrijfskleding te laten aanmeten. Roze uiteraard, en mét mijn logo. Zodat ik, wanneer ik voor mijn blog op stap was, goed herkenbaar zou zijn. (En daarbij, omdat het gewoon leuk is om dingen met je naam erop te hebben!)

Digitransfer did it

Maar ik wilde natuurlijk weer iets ingewikkelds. De tool waarmee je zelf je kleding ontwerpt is weliswaar gebruiksvriendelijk, maar mijn logo is doorzichtig en dat kon niet zomaar gedrukt. Het team van Digitransfer bleek echter niet voor één gat te vangen, ze hielpen me met een nieuw ontwerp en voilà, daar stond mijn naam opeens op een roze jack!

"He mam! Wat goed! Ben je nu ook al kledingontwerper! Ga je voor ons ook wat maken?"

O, misschien moet ik eerst even naar de kapper!

O, misschien moet ik eerst even naar de kapper!

Bedrijfskleding

En dus loop ik tegenwoordig door het huis in 'bedrijfskleding'. Want ik beperk het dragen van mijn vest natuurlijk niet tot blogevenementen. Ben je gek, dat ding zit heerlijk warm als ik achter mijn laptop mijn stukjes tik. En telkens als ik het woord 'Blogger' op mijn mouw zie staan - dat kon eigenlijk ook niet, van boven naar beneden, maar ook dat hebben ze voor me gefixt bij Digitransfer - ben ik toch maar wat trots op mijn werk.

infin

Win je eigen kledingontwerp

Dat valt nog niet mee, je eigen arm fotograferen!

Dat valt nog niet mee, je eigen arm fotograferen!

Kortom, ik ga blij (& warm) het weekend in. En jij ook, want het is VerrassingsVrijdag en dan valt er wat te winnen.

Dertig euro besteltegoed bij Digitransfer.

Wil jij zélf een kledingstuk ontwerpen? Kijk dan maar eens hier en probeer de ontwerptool. Nog leuker: als je me een mail stuurt via het onderstaande formulier (vertelt voor wie jij wat zou willen ontwerpen) maak je kans op dertig euro besteltegoed.

Of bestel 'de mijne'

Je kunt ook - los van de actie - 'mijn' roze Bloggersvest bestellen. Met of zonder logo, met of zonder 'Blogger' op de arm. Je krijgt dan een speciale korting. Meer info? Gebruik ook dan onderstaande contactformulier in en vermeld 'roze vest'. Ik neem dan contact met je op. (En je kunt in dezelfde mail meedoen aan de actie!)

De tegoed-actie loopt tot vrijdag 3 april 2015.

NB Een tip
Hoewel ik de matentabel had gebruikt viel de hoodie vrij ruim bij mij. Mijn advies: twijfel je tussen twee maten, bestel dan de kleinste.

7 Responses to "Gekken en dwazen … (+ win je eigen kledingontwerp!)"

 • Annette
  28 maart 2015 - 18:38

  Leuk zeg en rose is altijd goed 🙂 ik heb het formulier ingevuld voor het tegoed, Echt gaaf!

 • Denise M
  29 maart 2015 - 22:44

  Tof! Ik wilde dit misschien ook een keer doen nadat ik een keer op een luchthaven iemand met een bedrijfsnaam op zijn rug zag waardoor je nieuwsgierig raakte wat het was (het bleek een kleine reisorganisatie). Ik heb net (terwijl ik eigenlijk al naar bed moet) meteen even voor mezelf wat geprobeerd maar wilde eigenlijk iets voor de kinderen (met follow my footprints erop, dat leek me nou leuk! :-)), maar er zijn geen sweaters voor kinderen zie ik. Wel T-shirts, maar ook die zijn alleen maar in mini-maatjes. Of kijk ik nou niet goed? Wel heel tof. Ik zou een zwarte sweater of t-shirt heel leuk vinden in elk geval! (legergroen of turkoois vind ik ook mooi, maar die staan er niet bij).
  En je haar… tja, gewoon opzij gooien. 😉

 • Anneliese
  30 maart 2015 - 12:45

  Erg leuke prijsvraag, mee gedaan 🙂

 • Muis
  31 maart 2015 - 10:20

  Leuke aktie, ik heb meegedaan want het zou mij heel goed uitkomen!

 • Sonja Hubregtse
  2 april 2015 - 10:21

  Ziet er super uit ! Ik heb dus ook mee gedaan…

 • Lotte - Huur je bedrijfskleding
  25 november 2016 - 16:43

  Oh oeps ik had perongeluk het verkeerde vakje ingevuld.. Wat ik wilde zeggen is: erg leuke vesten! Ik wil met mijn sportteam ook vesten laten bedrukken. Krijg hier goede inspiratie van!

Leave a Reply