Gastblogger Inge… is weer thuis!

ib9Mijn Brazilië avontuur zit erop en ik sloot dit af met een blog.

De reacties die ik op mijn blog(-s) kreeg waren hartverwarmend. Wat hebben veel mensen met me meegeleefd en lieve woorden gedeeld! En wat hebben veel mensen gevraagd of ik door wil bloggen. Ja natuurlijk! Ik heb jullie een Ibiza-blog beloofd. Bij deze. En daar waar mijn vorige blog een iets minder vrolijk eind had, maakt het eind van deze blog alles weer goed.

Al twintig jaar!

Chillen op Ibiza met Suus

Chillen op Ibiza met Suus

Suzan en ik zijn al twintig jaar vriendinnen en nadat wij allebei in 2011 onze relaties zagen stranden zijn we alleen nog maar hechter geworden. Samen hebben we toen een rondreis door Argentinië en Brazilië gemaakt. Suus was erbij toen ik Alex ontmoette. We hebben elkaar gemist, het afgelopen half jaar dat ik in Brazilië zat. Waar beter bij te praten dan op ons geliefde Ibiza! Suus had alles al geregeld en twee dagen na mijn terugkomst uit Brazilië zaten we samen in het vliegtuig. We bestelden sushi, kaasbroodjes, wijn, M&M’s en wraps. Want ook dat had ik allemaal gemist. Enigszins misselijk kwamen we aan.

We krijgen visite

Vijf dagen was het feest. Uiteraard gingen we naar Pacha. We love Pacha! Vriendin Sanna nodigde zichzelf een week van tevoren ook uit. Toen ik nog in Salvador zat appte ze of we het leuk vonden als ze een avondje mee zou stappen. Gezellig! Ze kwam donderdagavond aan en vertrok zaterdagochtend. Ik had met haar te doen, die zaterdagochtend. Maar een avondje clubben op Ibiza stond al jaren op Sanna’s bucketlist dus dat kan ze nu afstrepen.

ib3Internationale betrekkingen

Zelf kan ik ook een nieuwe ervaring aan mijn lijstje toevoegen. In de drukte op de dansvloer viel ik plots ten prooi aan een hoop gewrijf ‘van achteren’. De initiator van deze rituele paringsdans bleek een Gambiaan waar ik eigenlijk alleen maar de tanden van kon zien. Volgens mij is dit wat al die schoolleidingen verbieden tijdens brugklasfeesten. Schuren, als ik me niet vergis. Suzan had een plakkerige Italiaan achter zich aan en Sanna probeerde zo chique mogelijk een “French kiss” af te wenden. Na een hoop ‘Non Merci’s’, ‘No Grazie’s’ en ‘Get your hands off my ass!’ zochten we de veiligheid van de bar op. Met een gin-tonic in de hand besloten we dat het toch leuk is om te weten dat we op onze ‘oude dag’ nog in de markt liggen. Het brakke hoofd en pijnlijke knieën de dag erna nemen we maar voor lief. Proost ladies! ib4

Bijkletsen gaat zelfs op de WC door!

Bijkletsen gaat zelfs op de WC door!

Poldererotiek op Ibiza

Zondag gingen Suus en ik naar een restaurant wat ons getipt was door een insider, Bambuddha. Het zou helemaal hip en happening zijn. Thema: Aziatisch met een erotisch tintje. De cocktails hadden spannende namen als Orgasmic Delight, Foreplay en Yab Yum. Helaas werd de serene en tantrische rust bruut verstoord door een oerhollands vrijgezellenfeestje. Tja, dan kun je je profileren tot je een ons weegt, en je bijgevoegde Kama Sutra-sexshop nog zo stylish aankleden, van de beoogde sensuele sfeer blijft natuurlijk niets over als er een 12-koppige Miss Etamdelegatie op Birckenstocks binnenmarcheert. De dames gilden het extatisch uit bij het luidkeels voorlezen van de Kama Sutra-spreuken op de menukaart. Vierentwintig enthousiaste stalpoten in legging stampten opgewonden mee op de houten vloer. Ik adviseer een deurbeleid. Of maak er een gewone chinees van en elimineer het hele tantra-element want sommige combinaties kloppen gewoon niet. Denk aan Maxima en Primark. Yogi-drink en het Diabetesfonds. Of Suzan en Inge en valetparking. We hebben ons rot gezocht naar de autosleutels...Misschien wel onze meest domme actie ooit.

ib8

ib7Tot over mijn oren

Ibiza vloog voorbij en ineens was het wéér maandag. Maar ik kwam geen moment te vroeg thuis want dinsdag werd mijn zus opgenomen in het ziekenhuis met zwangerschapsvergiftiging. Er braken tien spannende dagen aan. Maar Karin, de bikkel, hield zich goed en mocht alsnog de laatste week, onder thuismonitoring, in alle rust van haar zwangerschapsverlof genieten. Zaterdag 24 mei werd, na een voorspoedige bevalling, Vince Ro geboren. Mijn beeldschone neefje. Vernoemd naar zijn coole oom, en onze broer, Rogier.

Nooit gedacht dat ik zó snel alweer zo verliefd kon worden. Maar ik ben het. Tot over mijn oren...

Even "bijkomen" van een half jaar Brazilie

Even "bijkomen" van een half jaar Brazilie

Uitbrakken op het strand

Uitbrakken op het strand

8 Responses to "Gastblogger Inge… is weer thuis!"

 • Mariella
  28 mei 2014 - 09:13

  Wat een mooi neefje heb je!
  Gefeliciteerd!
  Enne…ik sla Ibiza wel over als ik het zo lees 😉

 • Jelte
  28 mei 2014 - 09:22

  Van harte! En leuk dat je ‘blijft’!

 • Inge
  28 mei 2014 - 12:30

  Dank jullie wel Mariella en Jelte! Ik ga zo weer heerlijk babyknuffelen 😀

 • Cora
  28 mei 2014 - 16:03

  LEUK WEER !!!! Geweldig verhaal!!!
  En ook weer geweldige foto’s!

  • Inge
   29 mei 2014 - 01:23

   Thanks Cora! 😀 X

 • Tanja
  31 mei 2014 - 01:39

  haha, Dan was Calpe een stuk rustiger 😉 , ik was daar van 17 t/m 26 mei en toevallig werd mijn oudere zus 24 mei oma van Sep 🙂 Mijn Jongere zus werd 9 mei al oma van Silvan, dus hier ook weer jong spul in de familie 🙂 Nu ben ik de enige die nog geen oma is * jaloers* Jammer van die zwangerschapsvergiftiging maar het resultaat is echt een schatje! Geen wonder dat je meteen verlieft werd op Vince Ro 🙂 Leuke foto’s van Ibiza, en natuurlijk liggen jullie nog goed op de markt! 3 knappe dames, dat blijft nog wel een hele poos Een hele leuke blog Inge!

 • Inge
  1 juni 2014 - 15:31

  Dank je wel Tanja! Van harte met de nieuwe familie! Twee stuks nog wel… Wat een rijkdom. Ben je ze al wezen bewonderen?

 • Miran
  2 juni 2014 - 10:46

  Echt, die tanden, ik lag onder mijn buro van t lachen. Ben alleen dus t kan 😉

  Wat een leuke blog. Erg om gelachen. Lief ook. En bijzonder he? Tante worden! Ik ken t 🙂 geniet er maar van!

Leave a Reply