Gastblogger Dewi … neemt afscheid

dewi8Twee was te doen. Drie is gekkenwerk.

Ik heb nergens meer tijd voor. Er is altijd wel iemand aan het jengelen, iemand die honger heeft, iemand aan het vechten, iemand aan het schreeuwen, kortom: er wordt altijd aan me getrokken. Letterlijk en figuurlijk.

Vandaag schrijf ik daarom mijn laatste blog (voorlopig). Over hoe het nu is met ons.

100% ervoor gáán

dewi1Lennon slaapt nog altijd niet (totaal niet) de hele nacht. Normaal gesproken slaapt hij van tien uur 's avonds tot één uur 's nachts en is dan ready to party. Vervolgens gaat hij om drie uur weer slapen, tot vijf uur 's ochtends. Goedemorgen! De tweeling staat vervolgens om half acht/half negen op en dan is het in volle gang, 100 procent, helemaal gáán. Tot negen uur 's avonds, wanneer de tweeling in bed ligt (dat proces begint rond half negen) en dan moet ik nog een uur Lennon zien te vermaken. Als hij dan eindelijk in bed lig dan volg ik niet veel later. Geen tijd voor mezelf dus.

dewi4Verrassing!

Ik weet wel dat dat 'normaal' is met een baby, maar de tweeling sliep met vier maanden en twee dagen zo'n tien tot twaalf uur per nacht, dus ik dacht dat dat de norm was. Verrassing. Lennon is nu acht maanden (bijna).

Volg me op Facebook

dewi10Ik krijg het helaas dus ook niet meer voor elkaar om blogjes te schrijven. Dit zal (voorlopig?) mijn laatste zijn. Sorry maar bedankt voor alle steun en lieve berichtjes op vorige blogjes! Je kunt me altijd op Facebook 'volgen' (hoewel ik daar ook te druk voor ben over het algemeen ha!).

Goed nieuws!

En oh ja, met alle enge cellen en narigheid gaat het goed. Ze hebben alle actieve cellen weg kunnen halen tijdens de operatie. Nu moet ik iedere zes maanden een mini biopsy laten doen (gelukkig gewoon in de kliniek, niet onder narcose in het ziekenhuis) voor de komende vijf jaar (slik) maar at least houden ze het zo goed in de gaten.

Bedankt iedereen en ik hoop dat met jullie alles goed is en goed blijft gaan!!!
Liefs, Dewi

dewi9dewi6
dewi5dewi2

10 Responses to "Gastblogger Dewi … neemt afscheid"

 • Esther Vuijsters
  27 mei 2015 - 09:18

  Dank je voor je leuke blogs Dewi! Ik hoop toch stiekem dat je straks weer zin krijgt om te schrijven. Het is leuk om jou en de kinderen te volgen 🙂
  Hoe is het met je man trouwens? Werkt hij nog steeds als musicus? En gaat dat een beetje goed?
  Liefs en succes met de drukte, Esther.

 • dine
  27 mei 2015 - 09:57

  Jammer maar begrijpelijk maar inderdaad, ik mis iemand in het programma van mum & kinds : de papa….ik hoop dat hij het af en toe even van je overneemt ? sterkte en ooit gaan ze allemaal de hele dag naar school…. 🙂

 • gjans
  27 mei 2015 - 11:24

  Pfoeh, killing lijkt me dat. En daarnaast fysiek ook nog zo’n aanslag op je lichaam gehad! Sterkte ermee en heel verstandig dat je er even niks naast doet!!

 • marionh
  27 mei 2015 - 20:07

  jammer Dewi, maar begrijpelijk! Hopelijk slaapt Lennon gauw lekker door en kun je ’s nachts bijtanken. Ik ben ook benieuwd naar hoe het gaat met de carrière van je vriend, ik hoop dat hij met de kids ook zijn steentje bijdraagt. Dat verdien je wel. Heel veel geluk met je gezin!

 • Dewi
  29 mei 2015 - 03:45

  Sorry, het was even aan me voorbij gegaan dat deze al online was. Ha! Over het druk hebben gesproken 😀

  Bedankt Esther voor het me de kans geven weer te bloggen! Vriendlief werkt nog altijd als muzikant ja, mocht je ooit nog eens deze kant op komen dan moet je hem maar eens zien/horen spelen! 😉

  Dine: tja, het komt toch voor het grootste deel op mij neer…. De tweeling gaat in september naar school 😀 dus dan zal het een stuk rustiger worden.

  Gjans: Bedankt!

  Marionh: het gaat goed met zijn carriere. Hij is hier bekend en gewild en onderhoudt een gezin van vijf met een paar avonden per week optreden! Not bad. Helaas is hij nog altijd liever lui dan moe maar gelukkig kom ik wat meer voor mezelf op en eis ik af en toe wat tijd voor mezelf 🙂

 • suus uit Frankrijk
  29 mei 2015 - 07:00

  Vind t ook erg jammer en hoop toch af en toe op FB te lezen hoe t met jullie gaat.Zelf heb ik vier kinderen,waarvan twee dicht op elkaar,en dat is en was erg druk!Maar tijd voor jezelf komt er ooit weer aan hoor!!! Eerst maar weer eens een beetje kunnen slapen s nachts( mijn oudste sliep met 2,5 jaar oud !!! pas de hele nacht door….) en als de oudsten naar school gaan komt er al wat rust.
  Geniet er maar wel van,voor je t weet zijn het hangpubers geworden,die nooit voor 12 uur s middags uit hun bed te krijgen zijn!

 • leeuwtje ( Gea)
  29 mei 2015 - 07:59

  Hoi Dewi. Fijn om weer van je te horen. En jammer dat het (iig voorlopig) voor het laatst is. :p
  Ooit lukt het doorslapen van Lennon vast wel. En zoals al meer gezegd, als de tweeling naar school gaan krijg jij een stukje rust.
  Hoop dat het jou en je dierbaren ook goed blijft gaan.
  Al fijn dat het met al die enge cellen en verdere narigheid goed gaat. En hoe vervelend ook, het is fijn dat zeghet goed in de gaten blijven houden.
  Hou je taai. xx

 • Angeliek
  29 mei 2015 - 08:08

  hoi Dewi, altijd leuk om je blogs te lezen! Erg fijn dat de uitslag goed was, gezondheid is toch het belangrijkste. Superdruk nu, maar aan de foto’s te zien gelukkig ook genietmomenten, probeer die steeds meer te hebben. Goede nachtrust zou daar zeker bij helpen… Maar die tijd komt echt! Geniet van je jongens en je eigen dingen, erg fijn dat het met de carrière van je vriend zo goed gaat, maak er een mooi leven van, tijd voor jezelf komt echt weer.☀️

 • anna
  29 mei 2015 - 08:47

  Je gebt gelijk! Geniet van je mannen… voor je het weet zijn ze groot… en zij zijn heel veel belangrijker dan welk blog dan ook… en je eigen gezondheid is ook veel te belangrijk om op het spel te zetten…
  Bedankt voor de mooie blogs!
  Tot (misschien) in de toekomst!

 • Dewi
  29 mei 2015 - 14:25

  Bedankt ladies!! 🙂

Leave a Reply