Gastblogger Dewi… gaat bijna bevallen!

Iets minder dan drie weken. Iets meer dan 2,5 week. Dan is hij er al. En weet je wat? We hebben nog steeds geen naam!!

Ik heb vorige week een geweldige babyshower gehad. Normaal krijg je er hier alleen eentje met je eerste zwangerschap, maar omdat wij alles in Portugal achter hebben moeten laten (we konden twee koffers meenemen voor vier personen, weet je nog?) kreeg ik een shower voor dude nummer drie. Mijn eerste shower, by the way. En leuk dat het was!

dewisep3
Onverwachts leuk

Ik had het niet verwacht, om eerlijk te zijn. De showers waar ik naartoe ben geweest (waren bridal showers) waren ontzettend saai. Heel veel roze, porselein en bloemetjes, hele lange tijd kijken naar de bride to be die de cadeaus openmaakte en bij ieder cadeautje moest vertellen hoe blij ze ermee was (natuurlijk. Maar op een gegeven moment wordt dat wel saai) en dan de spelletjes. De spelletjes! Het 'maak een trouwjurk van toiletpapier' en 'raad wie je deze string heeft gegeven' en 'wat heeft de bruid nodig dat begint met een.....-willekeurige letter-'. Maar mijn shower was echt heel leuk!

dewisep1Heel veel wijn

Misschien had het iets te maken met het feit dat er wijn was. Heel veel wijn. Voor mij maar een glaasje, maar meer voor alle gasten. En er was muziek. En het was op een vrijdagavond. En het was luid. Heel erg luid. De muziek was luid, de verhalen waren luid en het gelach was luid. Een geslaagde avond!

Verwende Dewi

En natuurlijk zijn baby drie en ik super verwend. Hij heeft onder meer een matras gekregen, kleertjes, dekentjes, een mobiel met uiltjes, heel veel snowsuits en wasbare luiers. Mama heeft onder andere pyjama's gekregen voor in het ziekenhuis, compleet met slippers en ochtendjas.

Ik ben bijna helemaal klaar voor de baby! We hebben alleen nog een naam nodig.. En een grotere auto.

dewisep2Dewi blogde lange tijd - net als Esther - op Vrouwonline.nl. In 2009 werd ze verliefd tijdens een vakantie in Portugal en drie maanden later verruilde ze Nederland voor het Iberisch schiereiland om bij haar grote liefde te zijn. In 2011 vertrok ze met haar gezinnetje (sinds 2010 is ze moeder van een tweeling) naar Noord-Amerika. Sinds kort deelt ze hier haar belevenissen met ons, als zwangere gastblogger én moeder.

5 Responses to "Gastblogger Dewi… gaat bijna bevallen!"

 • leeuwtje (Gea)
  25 september 2014 - 14:18

  Hey Dewi.
  Wat fijn dat de babyshower zo geslaagd was.
  Verdien je ook gewoon!

  En ach Dewi toch!
  Nog steeds geen naam?!
  Je kunt m altijd nog little brother gaan noemen. 😉
  Maar dat zal ik wel heel erg sneu voor m vinden.
  En er zijn zoveel namen. En zoveel leuke namen.
  Is er dan echt geen 1 die jullie als ouders leuk vinden?
  Wens je succes met de laatste loodjes.
  En met het vinden van een naam. 😉

  We lezen vanzelf wanneer je bent bevallen.
  Misschien beval je wel op wereld dierendag. (4 okt)
  Kun je m leuk een dierennaampje geven. #lol

 • Dewi
  25 september 2014 - 22:23

  Ik heb genoeg leuke namen, maar z’n vader werkt niet echt mee!! 😮 Hij vindt iedere suggestie niks, en hij heeft maar een naam die hij wilt: Frank. Op z’n Engels. En dat wil ik dus niet 🙂

 • Tanja
  26 september 2014 - 00:08

  Ojee Dewi, ik ben bang dat je de namenkwestie verliest. Je lief moet hem aan gaan geven of is dat daar anders geregeld? Jij zal na een keizersnee niet hop naar de burgerlijke stand kunnen 🙁 En ik vind heel stiekem Frank ( ook op zijn Engels) ook heel leuk 😉

 • Dewi
  26 september 2014 - 02:52

  Lol het is geen strijd hoor. Hij gaat hem geen naam geven die ik niet leuk vind (dat zou wat zijn zeg!) en andersom ook niet. Hier ga je op de dag dat je ontslagen wordt uit het ziekenhuis langs op het kantoor in het ziekenhuis waar je aangifte doet. Maar je hebt een maand, dus je kunt het ook later doen. 🙂 En nee, Frank is het zeker niet. Zeker niet!

 • dine
  17 oktober 2014 - 15:19

  Als ik goed reken moet de kleine er nu zijn, ik hoop dat alles goed is gegaan ? en jullie hebben nu dus vast ook de naam gevonden….:-)

Leave a Reply