Gastblogger Dewi … begint te wennen!

dewi8Ik ben inmiddels een weer maand thuis en het is bijna als vanouds.

Werd ik de eerste week nog lekker verwend ('blijf jij maar slapen, ik sta wel op voor de baby!') en kreeg ik allerhande lekkers geserveerd (de tientallen gerechten die iedereen langs bracht - vooral veel mac and cheese), na een week of twee was het wel uit met de pret. Back to normal.

dewi5Lekker slapen!

Onze kleine man is geweldig, lief en vrolijk. Drinkt iedere drie uur maar begint langer (tot zes uur!) in de nacht te slapen. Ik ben erg blij met de flesjes want hoewel het niet goedkoop is, doet hij het er prima op en betekent het meer vrijheid voor mij. Ik hoef niet voor iedere voeding op te staan, ik kan gewoon weg zonder hem altijd bij me te hebben en ik kan dus weer 'op avontuur' met de tweeling.

Ik & de slang

Ik heb nog steeds de vac die met een slang verbonden is aan mijn borst, maar de wond wordt iedere dag kleiner en dewi7hopelijk mag de vac er binnenkort uit. Ik zal dan een ander soort verband krijgen en dus nog steeds niet helemaal beter zijn, maar dan hoef ik dat stomme stofzuigertje in ieder geval niet meer mee te sjouwen. Woensdag moet ik weer voor controle naar het ziekenhuis, dan hoor ik hoe het verder gaat.

Tot snel!

dewi6

 

Tagged

6 Responses to "Gastblogger Dewi … begint te wennen!"

 • corrie
  18 december 2014 - 09:50

  Heb duidelijk wat gemist?
  De vac?

 • Esther Vuijsters
  18 december 2014 - 09:52

  Klik ff op de link, Corrie!

 • Tanja
  18 december 2014 - 12:49

  Ben blij voor je dat alles nu wat beter gaat! En wat een boeven heb je! ( onderste foto) Lennon lijkt precies op de linkse daarop ( vind ik) En jij staat er stralend tussen, heerlijk. Vast hele fijne feestdagen en een gezegend 2015! xxx

 • Dewi
  18 december 2014 - 14:10

  Je hebt gelijk Tanja, ze lijken idd op elkaar! Jij ook fijne dagen 🙂

 • corrie
  18 december 2014 - 19:41

  Vreselijk, wat een prutsers.
  Gelukkig heb je het gered, maar niet dankzij de dokters, eerder ondanks………..

 • Nicky
  19 december 2014 - 07:44

  Wat fijn te horen dat het goed met jullie gaat! Hele fijne dagen met elkaar!

Leave a Reply