Ga voor fris met Fruity Water van Capri-Sun! – Advertorial –

Waterdrinken is dé trend van het moment.

Maar, zoals mijn dochter Annabel het zo mooi zegt, “water is zo… waterig!” Hoe leuk dus, dat wij Fruity Water* van Capri-Sun mogen testen. Het lekkere van fruit en het frisse van bronwater, samen in dat vrolijke drinkzakje.

Testing, testing ...

De doos met zakjes limonade arriveert precies op het juiste moment! Lizzy is net geopereerd aan haar knie en er wordt bezoek verwacht. Liz trapt af – niet letterlijk natuurlijk, vanwege dat zere been – met haar beste vriendin. “Vet fris”, roepen de meiden in koor. Er wordt ook direct even gekeken naar het aantal calorieën. (Tja, pubers he?) 17 kcal per 100 ml, de dames knikken goedkeurend.

caprifoto3Hippe opa

Daarna arriveren opa en oma. Opa, 71 weliswaar maar altijd in voor iets nieuws, wil ook proeven. Hij kiest voor Red Fruits. Ook hij is enthousiast. “Oma, zet maar op het boodschappenlijstje voor volgende week”, is zijn reactie.

“Het zit in een leuk pakje en het is zo lekker frissig!” – Lyra

Bronwater = gezond

Annabel is inmiddels aan haar tweede pakje sap toe. “Het is vooral bronwater en dat is heel gezond”, wijsneust ze. Bovendien zijn er twee smaken – Red Fruits en Tropical – en die wil ze beide proeven. De buurmeisjes knikken instemmend. Zij willen ook nog wel wat drinken. Nou vooruit. “Het zit ook in zo’n leuk pakje-zakje”, zegt Lyra. “En het is zo lekker frissig.” Hun conclusie: beide smaken zijn even lekker!

Vrolijk en Verkoelend
Míjn vriendinnen lusten het ook wel!

Míjn vriendinnen lusten het ook wel!

Lizzy is ondertussen flink opgeknapt van al dat bezoek. Ze heeft allemaal leuke cadeautjes gekregen en iedereen heeft iets in haar speciale ‘na-de-operatie’-schrift geschreven. Morgen komen er nog meer vriendinnen, dus de doos Capri-sunnetjes gaat nu weg. Anders hebben de meiden morgen niets meer te proeven.

Natuurlijk lekker

Toch verdwijnen er nog diezelfde avond twee zakjes uit de doos. Als ik vraag waar die zijn gebleven, kijken mijn dochters me schuldbewust aan. “Maar het is ook zo lekker”, zegt Annabel voorzichtig. Waarop haar grote zus aanvult: “En weet je wel hoeveel dorst je krijgt van al dat bezoek?!”

Nou ja. Gelukkig is Fruity Water van Capri-Sun vanaf vandaag óók in de supermarkt verkrijgbaar.

Supercoole winactie!

caprifoto4Van Capri-Sun mag ik twee verrassingspakketten weggeven!
Stuur me een e-mail (klik) , vertel waarom jij een opfrissertje nodig hebt, en maak kans op één van de twee Capri-Sun-cadeaus! Inzenden kan tot vrijdag 27 november 2015.


Fruity Water is de nieuwe verfrissing van Capri-Sun. Het is verkrijgbaar in twee smaken, Red Fruits en Tropical. Fruity Water is laag in calorieen, 17kcal per 100 ml en bevat bronwater, vruchtensap, suiker en zoetstoffen. Capri-Sun komt in het typerende en herkenbare zakje.

*Bronwaterdrank met suiker en zoetstoffen

Tagged

4 Responses to "Ga voor fris met Fruity Water van Capri-Sun! – Advertorial –"

 • van aalstede
  20 november 2015 - 13:01

  Voor de sportver. Minder suiker minder zoet, wij gaan voor gezonde frisdrank. En gezonde snacks.zoaks tomaatjes en komkommertjes.
  Ons credo is de jeugd heeft de toekomst.

  • Esther Vuijsters
   20 november 2015 - 13:41

   Dat is super!

 • Tanja
  20 november 2015 - 13:15

  Ik moet even heel veel drinken zei de dokter zodra we wiste,
  dat hij bij de nieren veel activiteit miste,
  Nog meer als normaal die 2 1/2 liter thee’
  nou, begin daar maar eens mee.

  Deze zakjes lijken me heel erg lekker,
  op je blog is daarover ook geen gemekker.
  Iedereen is het met elkaar eens, zowaar,
  maar dat is echt niet zo raar.

  Een goed merk is Capri-Sun
  voor iedereen,dik of dun.
  Nu weer een nieuw product erbij,
  dat maakt me o zo blij.

  Gratis proberen doe ik graag,
  en dat is nu je vraag.
  Ojee, het moest per e-mail zie ik nu hier,
  doe ik het dat daar ook maar, is dit voor de sier. 🙂

  • Esther Vuijsters
   20 november 2015 - 13:42

   Jeetje Tanja, ik ben onder de indruk!

Leave a Reply