“Fruittella is een generatiedingetje!” – Advertorial

Vroeger                                                              Nu

Rolschaatsen                                                          Waveboard
Gaaf man!                                                               Zieke skills!
Walkman                                                                 Smartphone
Beenwarmers                                                         Onesie
Jojo                                                                           Tangle
Fruittella                                                                 Fruittella

Sommige dingen veranderen. Sommige niet.

Afgelopen weekend regende het

fruittella11En in plaats van de geplande boswandeling, huurde ik een bowlingbaan. Bowlen! Dat had ik écht lang niet meer gedaan! Deed me denken aan vroeger. Supergezellig. Mijn vader won altijd maar wij kregen dan wat lekkers. Als 'troostprijs'.

De rol van het snoepje

“Neem je dan wel Fruittella mee?” vroeg Annabel bezorgd, “je had gezegd dat, als we gingen wandelen, we Fruittella mochten!” En, terwijl de ‘sprikes’ - Annabel snapt het verschil tussen een ‘strike’ en een ‘spare’ nog niet zo goed - ons om de oren vlogen, dacht ik over de rol van het fruitige snoepje. Waarom stop ik toch altijd meteen Fruittella in mijn tas als de familie op stap gaat?

Avondvierdaagse

P1030802Toen ik een tijdje geleden de nieuwe blogopdracht met een aantal collega’s besprak, ging iedereen direct terug in de tijd. “Fruittella? De avondvierdaagse!” riep er een. “We kochten allemaal een ander smaakje, zodat we konden ruilen tijdens het wandelen.” “Ik kreeg het mee op kamp en kneedde er altijd een soort bonk van, het liefst met alle kleurtjes door elkaar!” verklapte een ander. Fruittella is van vroeger. Maar ook van nu. Want nog steeds gaat de ‘enige rol die niet kan rollen”, regelmatig met ons mee op reis. Neem nou ons laatste tripje naar het strand. Fruittella was er bij. En toen we een weekendje met z’n vieren weggingen lag de zak Dummy’s al klaar in de auto.

“Fruittella is een generatiedingetje!” zegt een collega wijs.

Fruittella Feestpakket

fruittella14Als het feestpakket behorende bij de blog arriveert, zijn de meiden niet te houden. “O! Mag ik die Fruittella USB-stick?” “Coole zonnebrillen!” “Mag ik proeven?” Ja, en ja. Dat mag. Maar het roze keycord is voor mamma. En als je geproefd hebt, gaat de doos dicht, want de rest kan mooi mee als we weer een leuk uitje hebben. Hm. Hoor ik nu mijn moeder praten?

Vergelijkend warenonderzoek

Het bowlen is een groot succes. Paul wint. Maar niet getreurd, geheel volgens traditie krijgen alle deelnemers een zakje met verschillende snoepjes. En net als toen wordt er ook nu druk overlegd welk snoepje ‘het lekkerst’ is. De vierkante Fruittella wint.  “Die zijn echt zo lekker sappig!”

Oma wil ook

Als we even later weer in de auto naar huis zitten, zucht Annabel eens diep. “Heb je nog Fruittella over?” vraagt ze. “Hoezo? Meer krijg je niet hoor,” zeg ik. Annabel schudt haar hoofd. “Oma appt net of we wat voor haar bewaren. Ze zegt dat ze het nog van vroeger kent.”

Actie in samenwerking met Fruittella

fruittella91Trek gekregen? Dan heb ik goed nieuws voor je. Van Fruittella mag ik 5 exclusieve pakketten verloten. Deze pakketten bevatten Fruittella producten en exclusieve Fruittella goodies. Meedoen?

Stuur vóór 1 oktober 2015 een mail via onderstaand formulier.

 

One Response to "“Fruittella is een generatiedingetje!” – Advertorial"

  • Kees de appelschiller
    13 juli 2015 - 04:22

    Ik wil wel zo’n feestpakket omdat …: Iedereen vindt toch fruitella lekker? De vierkante fruitellas zijn inderdaad de lekkerste snoepjes die er zijn. Toch kan je beter maar echt fruit eten!

Leave a Reply