FF de kleerhanger aanhaken!

Zo, dát was weer een druk weekend!

Ouderwets gevalletje halen en brengen, hot/ haar, heen & weer, zullen we maar zeggen. Ik hielp twee dagen op onze’ kinderkledingbeurs Beau & Belle, ik schoof aan bij een buurtborrel, ik volgde een training Social Media & Video-editing (beste tip? Deze app. Die doet het vóór je, zie filmje hieronder!) en ik fêteerde een vriendin die 40 werd.

Foutje, bedankt!

En ja, als je dan zo bezig bent, dan gaat er wel eens wat mis. Zo stond ik bij de pin zonder portemonnee, deed Paul de boodschappen zonder lijstje (omdat ik dat in mijn zak had), ligt mijn rekenmachine nu ergens in de opslag en… raakten we Lizzy’s beugel kwijt. Althans, de helft. Het ijzer om precies te zijn.

Het lot van een moeder

Dat laatste was overigens geenszins mijn schuld - alhoewel mijn dochter mij graag anders wil doen geloven – want ik was op dat moment druk aan het afrekenen op de beurs. Liz kwam even melden dat ze een broodje ging eten, dumpte haar beugel bij mij, en ging vrolijk de speeltuin in. De beugel vergat ze volledig. (En dan is het mijn schuld, aaargh… het lot van een moeder!)

"Ik had hem aan jou gegeven, dan moet jij er op letten!"

Ijzer in je muil?

Na een paar uur zwoegen zag ik opeens het brace-face achterkantje van de beugel liggen, maar het ijzer was nergens te bekennen. Paniek alom, iedereen zoeken. Geen beugel. “O jee”, riep vriendin M. verschrikt. “Als ik hem maar niet per ongeluk bij iemand tussen de kinderkleding in een tas heb geschoven!” “Hou dat ijzer dan ook gewoon in je muil!” hoorde ik Paul in gedachten zeggen.

Lallende knaapjes

Ineens viel werd mijn aandacht getrokken door het droge geluid van elkaar treffende kleerhangers. Naast ons stond een grote doos waarin we telkens de haakjes dumpten. Ik keek naar de hangers, haalde in gedachten de beugel erbij en… zag onmiddellijk een gelijkenis. “Gaan jullie die doos maar eens sorteren!” zei ik tegen de meiden. En ja. Daar was de beugel. Aangehaakt bij een stel lallende knaapjes.

En Liz? Die zei netjes ‘sorry’ en haakte schuldbewust de kleerhanger weer aan
.

2 Responses to "FF de kleerhanger aanhaken!"

 • Brie S
  6 oktober 2014 - 13:27

  Never a dull moment bij jullie 😀

  • Esther Vuijsters
   7 oktober 2014 - 09:14

   Zo is het maar net!

Leave a Reply