Esthers Geluksmomentjes top 10

Afgelopen week was ik heel druk met bloggen over ... geluksmomentjes. Mijn broer, mijn vriendin en zelfs mijn buurvrouw kwamen voorbij. Het nam zóveel tijd in beslag dat ik geen tijd had voor mijn éigen geluksmomentjes. Daarom heb ik vandaag mijn favorieten op een rij gezet.

Esthers Geluksmomentjes top 10

 1. De dag dat ik mijn rijbewijs haalde (1991)
 2. De eerste avond ‘op kamers’ (1993)
 3. Telefoontje van Paul de dag na de avond ervoor (1999)
 4. Viva belde dat ik een column in hun blad kreeg (2000)
 5. Vol verwachting met Paul in het vliegtuig naar Suriname (2001)
 6. Geboorte van de kinderen (2003 /  2005)
 7. Eerste nacht in ons nieuwe huis (2003)
 8. Presentatie van mijn eerste boek (2012)
 9. Mooi rapport van Annabel na weken hard werken (2014)
 10. Lizzy aan tafel bij De Wereld Draait door (gisteravond)
lizNiet limitatief

Natuurlijk is zo’n opsomming eigenlijk niet limitatief. Ik kan nog wel duizend geluksmomentjes bedenken, variërend van veel reacties op een blog, tot de knuffels van Annabel onder de douche. En wat te denken van het feit dat mijn ouders elke woensdag komen oppassen? De Colorrun die ik laatst met de meiden liep?

"Zo. Dat kan ik dan ook van de Bucketlist afstrepen. Aan tafel bij De Wereld Draait Door." -Liz

Afijn, ik kan zo nog wel even doorgaan. Maar voor vandaag is het genoeg. Ik ga zo nog een kop koffie halen (ook geen geluksmomentje) en dan ga ik weer aan de slag. Maar niet voordat ik jullie nog éénmaal de kans geef op loten voor de Staatsloterij Gelukstrekking. Stuur me een mail & deel jouw ultieme geluksmoment.

5 Responses to "Esthers Geluksmomentjes top 10"

 • Judith
  23 september 2014 - 13:28

  Hey, dat is grappig. Ik ken jou eigenlijk alleen maar via je blogs en ik dacht gisteravond bij de Wereld draait door al: “dat lijkt Lizzy van Esther wel”. En dat klopte dus 🙂

 • Esther Vuijsters
  23 september 2014 - 14:00

  Dat meen je! Wat ongelooflijk goed gezien. Er waren meer mensen die het hadden opgemerkt (zie reacties blog gisteren en op FB) die mij eigenlijk niet IRL kennen, vind ik zo knap!

 • Anita
  23 september 2014 - 18:22

  Ik wil ook mijn geluksmoment met je delen Esther. 12 jaar geleden is onze dochter geboren en hadden wij een hele slechte start na 10 dagen zaten wij al in Parijs in het ziekenhuis. In Parijs hebben ze onze dochter opgelapt en inmiddels is zij 12 en na 8 keer in Parijs geweest te zijn hebben we nu te horen gekregen dat wij niet meer naar Parijs hoeften naar het ziekenhuis. Ongelofelijk trots en blij zijn wij dat we niet meer naar het ziekenhuis in Parijs hoeven en dat we voorlopig ziekenhuis vrij zijn, dat voelt echt als een hoofdprijs

 • Esther Vuijsters
  23 september 2014 - 19:14

  Dat is een mooi verhaal Anita, wat heerlijk dat jullie voorlopig ziekenhuisvrij zijn!

 • Margje
  23 september 2014 - 23:08

  Ik ben zoooooo jaloers op die Geluksmomentenopdracht van de Staatsloterij van jou! Supergaaf dat je mensen blij mocht maken!!!

Leave a Reply