Esther Vuijsters, taxichauffeur!

loserVandaag stel ik u voor:

Esther Vuijsters. Blogger, adviseur en… taxichauffeur!

Taxichauffeur? Jazeker. Ruim twee weken geleden viel liz tijdens de gymles op haar knie en na een week op krukken en nog een weekje ‘rustig aan’ zijn we nu gepromoveerd tot ziekenhuispatiënt. We 'strompelen' bij een orthopeed. De knie is nog steeds dik en kennelijk zijn haar kruisbanden gescheurd. Volgende week wordt er een MRI gemaakt om te kijken of haar meniscus nog intact is.

Madame kan weinig!

En dus heb ik er sinds twee weken nog een baan bij. Taxichauffeur. Madame kan namelijk – behalve lopen – weinig. Niet sporten, niet fietsen, niet eens een sprintje trekken om de bus te halen. In plaats van sporten mogen we nu twee keer per week naar fysiotherapie. Tel daar de afspraken in het ziekenhuis bij op en je snapt, we zijn er maar druk mee.

Gitaarles

Het vervelendst is het natuurlijk voor Liz. Want die ging net zo lekker met tennis en bovendien ziet ze de uitvoering van streetdance aan haar neus voorbij gaan. En twee keer per week een uur op school zitten terwijl de rest lekker gaat gymmen is ook niet leuk. Maar als ik heel eerlijk ben; ik zit hier natuurlijk ook niet op te wachten. Zelfs naar gitaarles twee blokken verder moeten we nog met de auto.

Zondag, rustdag

Nou ja, vandaag is het zondag. Geen fysio, geen afspraken, geen kantoor, even relaxen en Stratego spelen (cadeautje van Sint). Alleen wél even een blogje schrijven, dat dan weer wel. Maar dat voelt niet als werk. Dat lucht op! "Voorlopig bent u er wel drie maanden zoet me", zei de orthopeed. "Ach," zuchtte ik toen ik het vonnis hoorde. "Wat zijn nou drie maanden op een mensenleven?" "Je bent wel filosofisch", zei Paul. "Voor een taxichauffeur!"

Meer lezen? Op Vrouwonline schrijf ik over de nieuwe methode van de Pizza-Hut: een pizza bestellen met je onderbewuste! Spannend!

Tagged ,

2 Responses to "Esther Vuijsters, taxichauffeur!"

  • Tanja
    7 december 2014 - 16:52

    Succes op deze missie, je kunt het 🙂 Moeders kunnen zo veel 😉

  • Miran
    7 december 2014 - 23:06

    Arme lizzz. Echt balen voor haar. …. en jou. …

Leave a Reply