En waar ben jij aan toe op VerrassingsVrijdag?

Na mijn pechdag van gisteren konden mijn nek en ik wel een oppepper gebruiken!

Het kwam dan ook mooi uit dat ik nog een lekker pakketje van Verwenbad.nl had liggen. Gekregen, om over te bloggen. En om iets leuks mee te doen op VerrassingsVrijdag!

Het leuke van Verwenbad.nl is - vind ik - dat ze 'ouderwetse' producten als badzout heel eigentijds weten te maken. Zo kan je niet alleen je eigen kruiden en kleur kiezen, je kan het product ook een náám geven. Superleuk als cadeautje!

Frisse neusverwen3

Nou had ik mijn verkouden dochter al eens ondergedompeld in het badzout 'Frisse Neus' (één van hun eigen titels!), een heerlijk bad met onder andere eucalyptus, en nu was het mijn beurt met 'De Kracht van Morgen'. Een pittige mix met onder andere lavendel en gemberextract. Die kracht, die kon ik wel gebruiken!

Badzout ouderwets? Badzout is hot!

Boekje & badzout

Afijn, met een wijntje, een nieuw boek en een flinke hand 'De Kracht van Morgen' dook ik in bad. Ik lag er net vijf minuten in toen Annabel naar de WC moest. "Wat ruikt het hier lekker!" riep ze enthousiast, gevolgd door: "Waarom lig je in een bad met takjes?" Ja ja, natúúrlijke ingrediënten in optima forma! "Dat zijn lavendelbloemetjes schat!"

verwen2De Kracht van een Blog

Na een half uurtje badderen was ik helemaal uitgerust. De Kracht van Morgen gebruik ik nu voor een mooie blog op VerrassingsVrijdag. Eentje waarin ik mijn lezers uitnodig om te vertellen waar zíj aan toe zijn. Een verwenbad, een frisse neus of misschien wel een feestje. Want de Kracht van Morgen is ook de Kracht van Delen. Toch?

Een Verwenbad op VerrassingsVrijdag!

Dat vonden ze bij Verwenbad.nl ook en zíj gaan speciaal voor een van mijn lezers een badzout samenstellen! Met kruiden, kleur en olie. En ik mag de naam bedenken. Wat dachten jullie van Esthers Blogzout!? Dus mail me snel via onderstaand contactformulier, vertel waar jij aan toe bent en maak kans op dit unieke verwenproduct!

Inzenden kan tot dinsdag 13 mei 2014. De winnaar krijgt mail. Op de hoogte gehouden worden van mijn acties, columns en blogs? Like mijn Pagina op Facebook!

Stats!

400 gram voor 5 tot 6x baden € 7,95

Eventueel zelf samenstellen & naam geven

Kleur, kruiden, olie, bloemen, specerijen.

Natuurlijke ingrediënten & alles 100% handgemaakt

Ook andere heerlijke verwenproducten zoals massage-olie

Niet getest op dieren!

8 Responses to "En waar ben jij aan toe op VerrassingsVrijdag?"

 • Scooter
  9 mei 2014 - 11:04

  Wat een leuke actie, maar helaas ik heb geen bad … anders zou ik toe zijn aan ‘nachtrust’. Als het zelfs de medewerkers van de supermarkt al opvalt dat ik ‘er zo moe uitzie’ … 🙂

 • esther
  9 mei 2014 - 11:29

  Oei, dat is niet best Scooter! Maar als je geen bad hebt kan je het cadeau geven!

 • rebels
  9 mei 2014 - 14:55

  Ik ben toe aan zon en warmte! Ik wil geen 15 graden, wind en regen, in mei! 🙁
  Maar misschien helpt een warm bad met zonzeezout om mijn koude botten op te warmen 😀

 • Eline
  9 mei 2014 - 15:02

  Ik ben toe aan… iets lekkers 🙂

 • Mariella
  9 mei 2014 - 23:03

  Ik ben toe aan mooi weer. Of eigenlijk is onze tuin dat….omdat we met mooi weer eindelijk dat oerwoud kunnen gaan proberen te bedwingen :/
  En omdat ik met mooi weer eindelijk in bad kan….het zwembadje in de tuin wel te verstaan (want in onze 1,5 vierkante meter badkamer past geen bad 😉 )

 • Anita H.
  10 mei 2014 - 01:23

  Ik ben toe aan slapen (alweer laat geworden); zon; een nieuwe baan; een dagje wellness. Van alles eigenlijk. ;o)

 • Tanja
  10 mei 2014 - 01:40

  Ik ben toe aan een stevig luchtje, sadelwood (hoe schrijf je dat) met olie als dat kan ut? 🙂 Anders ben ik een verschrompelde appel als ik uit bad kom, ik zit er meestal wel een uur in :-)Ik heb mezelf moeten leren zolang te relaxen maar dat lukt me nu heel goed, heerlijk!

 • esther
  14 mei 2014 - 10:25

  De winnaar is bekend en krijgt mail!

Leave a Reply