En jij, waar ga jij heen?

happy flightHeb jij je vakantie al geboekt?
Wij wel. We gaan dit jaar naar …. Kroatië. Naar het plaatsje Krk. Op het eiland Krk, camping Krk. “Klinkt een beetje Star Wars”, zei Paul. “Ze zijn alleen een letter vergeten!”

Augustus

We gaan pas in augustus maar we genieten alvast van de voorpret. Dat is óók een beetje vakantie. Alvast wat leuks uitzoeken voor onderweg, bedenken wat je mee moet nemen. Vandaag ga ik met de meiden een nieuw paspoort halen, dat is ook wel handig als je de grens overgaat.

Trendbeurs

Op de trendbeurs kwam ik pas allemaal leuks tegen van het merk Happy Flight. Happy Flight maakt kidsproof reisaccessoires in superleuke felle kleuren. Tags voor aan je koffer, hoesjes voor je paspoort, op deze manier vind je alles terug.
Afijn. Ik heb er zin an. Ook al duurt het nog wel even.
En jij? Wanneer ga jij? En waarheen?

Foto vond ik hier.

6 Responses to "En jij, waar ga jij heen?"

 • Nicky
  3 juni 2014 - 09:33

  Kroatië lijkt me erg mooi!
  Wij gaan eind Juli voor vier/vijf weken naar Nederland. Heerlijk naar de Hema, AH en natuurlijk de snackbar!

  Inmiddels gaat vliegen met de kinderen erg goed, ze mogen tijdens de vlucht van 12 uur onbeperkt films kijken en snaaien. Een feest voor ze dus 😉

 • dine
  3 juni 2014 - 10:02

  Ik ga ook voor een weekje Nederland 🙂 en bijna dezelfde planning als Nicky, voeg daar aan toe : Bijenkorf, bloemenmarkt in Amsterdam en zo nog een paar clichés en wij zijn weer happy! Maar voor de zekerheid gaan we toch ook nog een paar dagen ergens naar het zuiden (van Frankrijk) effe zonhappen voor dat we naar nederland gaan !

 • Miran
  3 juni 2014 - 13:46

  Nou ik net mijn laatste betaling gedaan…. auw! Ik appte net mijn love, dat t dan maar een onvergetelijke leuke vakantie moet worden. Maar wij gaan naar Lanzarote. Naar de vreetschuren, de mini clubs en de zon. Wij hebben ook veel voorpret. Een app op mijn telefoon geïnstalleerd door mini dochter. De app telt de nachtjes. Elke morgen zegt ze, ehhh, mag ik ff je telfoon?! Ff kijken! 🙂

  En grote dochter vertelde vanmorgen aan t ontbijt dat ik maar vast tina’s moest gaan sparen de aankomende weken, zodat ze dr een stuk of wat mee kan nemen op vakantie.

  Ja, we hebben zin…. 🙂

 • Aly
  3 juni 2014 - 14:49

  Wij gaan ook pas in september en wij gaan naar Gran Canaria, het is onze huwelijksreis

 • Brie s
  4 juni 2014 - 08:52

  Kroatië…. Leuk! Maar lijkt me heel heet!!
  Wij gaan naar zuid Frankrijk, weer lekker k(r)amperen 😉
  Over 7 weken al, heerlijk!!!

 • Mariella
  5 juni 2014 - 11:57

  Kroatië lijkt me geweldig!
  misschien….ooit….
  Wij vieren gewoon vakantie in de achtertuin.
  Maar dat geeft niks; die is groot, voorzien van fruitbomen en struiken (lekker snoepen vers van de bosjes dus!) en een zwembadje 😉

Leave a Reply