En het is … weer een dokter!

Ik ben (weer) verliefd!

Ik ben er zelf verbaasd over. Na dokter House dacht ik dat ik nooit meer van iemand zou kunnen houden. House en ik, dat was… iets magisch! Vanaf het moment dat de zure dokter op de buis kwam, was ik reddeloos verloren. Verliefd, verslaafd én verkocht. En hoe hufteriger hij zich gedroeg, hoe leuker ik hem vond.

Is er leven na House?

Toen de serie stopte was ik radeloos. En hoe lief iedereen ook voor me was, -  “Uiteindelijk zal er een ander komen", en: - “Je moet verder. Dat zou House ook gewild hebben” -  ik ben lang blijven hangen in mijn verdriet. Voor mij geen nieuwe serie. Nooit meer.

Fringe, de serie

Maar nu, anderhalf jaar na het schrijven van deze House - afscheidsblog, is het dan toch gebeurd. Er is een nieuwe man in mijn leven! En… het is weer een dokter! Dokter Walter Bishop, Fringe- scientist, afkomstig uit het gekkenhuis in Boston. Walter is briljant maar ook verstrooid, weird en totaal ongeschikt als vriend. Maar kennelijk val ik op dat soort mannen.

Binge-Fringen

We beleven heel spannende avonturen. Walter en ik. Zo zagen we mensen met zilver bloed, gezichtsloze mensen, mensen die wormen uit hun buik zagen kruipen en gemanipuleerde hersenen. We zagen zelfs iemand die grote slakken uitbraakte! Echt, met Walter is het nooit saai.

“Er schijnt een parallel universum te bestaan! Daar wonen de slechteriken. Die doen Heel Enge Dingen. Via een soort tijdspoort komen ze soms hier. Maar Walter gaat ze tegenhouden!”

Afijn. Jullie begrijpen het. Voorlopig heb ik wat minder tijd om te bloggen. Ik heb Netflix. Ik schreef er ook op Vrouwonline (klik) over. Want samen met Paul volg ik ook House of Cards.

pink fringe

NB, vanwege Pink Saturday zocht ik op Pink Fringe en toen vond ik deze foto. Fringe betekent namelijk ook pony. Heeft niets met die serie te maken, maar is eigenlijk wel een leuk idee, zo’n roze pony, niet dan? Of zou Walter zich daardoor laten afschrikken?

 

3 Responses to "En het is … weer een dokter!"

 • Nathalie
  20 september 2014 - 13:36

  Voor mij is er maar 1 dokter: the doctor van Doctor Who. Alleen te zien op de BBC en herhalingen op scifi.

 • Nicky
  20 september 2014 - 17:14

  Oh ja dat had ik ook met doctor House! Ik zie House nog vaak want mijn vader lijkt erg op hem 😉
  Het gevoel kwam bij mij trouwens terug toen ik ‘Person of interest’ begon te volgen met Jim Caviezel. Ook een fijne acteur om naar te kijken (vind ik dan 😉 )

  Ik zal Fringe ook binnenkort eens kijken, ben gek op zulke series!

 • Linda van der Klooster
  24 september 2014 - 13:27

  House was ook mijn liefde. Net als Sherlock.
  Ik val blijkbaar op intelligentie.
  Ik hoor inderdaad meer mensen over Fringe. Toch eens checken, aangezien de volgende aflevering van Sherlock pas eind volgend jaar wordt verwacht.

Leave a Reply