Elke dag lekker & gezond met de Philips Airfyer XL – advertorial –

Gebakken lucht?! Nee, de Airfyer frituurt met héte lucht! En dat is gezond! Want frietjes uit de Airfryer bevatten tot 80%* minder vet dan frietjes uit de gewone frituur! Ze zijn ook nog eens snel klaar en …. super lekker!

airfryer93Een makkie!

Zo. De avond4daagse zit er weer op. Heerlijk gelopen! En riep ik vorig jaar nog zwaar gestresst: “Dat gehaast, ik doe het écht niet meer!”, had ik dit jaar een makkie! Reden: de Airfryer!

air1Gezond & snel

Ik schreef het al eerder, ik ben fan. Niet alleen omdat het apparaat zo gebruiksvriendelijk is – dit kán je gewoon niet fout doen – maar ook omdat er zoveel in kan. We kunnen allemaal tegelijk aan tafel en ook vriendjes kunnen blijven eten. Er kan wel 1,2 kilo eten in de mand en dus beginnen we elke avond mooi op tijd – en met gevulde magen – aan de wandeltocht.

“Wat gaat er vandaag in de Airfryer, mam?”

De eerste avond eten we krieltjes, zoete aardappel en kip masala. Alles gaat in de Airfryer! De tweede avond maak ik zalm en de derde avond friet. Zonder schuldgevoel, want er gaat nauwelijks olie bij. De Airfyer staat inmiddels standaard in de keuken en ik wil hem nooit meer kwijt!

airfyer92Een feestje!

De laatste avond van de avond4daagse doe ik extra mijn best. Onze groep is ingeschreven onder de naam ‘de looploempia’s’ - sttt, niet verder vertellen - en dus bak ik een schaal vol heerlijk knapperige miniloempia’s. De ouders snacken stiekem mee, zelfs de moeders die normaal altijd ‘op hun lijn’ letten.

De kinderen smullen en ik kijk tevreden toe. Salade erbij en klaar. Wie het eerst zijn medaille heeft!

 

“Dit is lekkerder dan uit de normale frituur!” roept één van de vaders verbaasd.

Zelfs broodjes gaan tegenwoordig in de Airfryer!

Zelfs broodjes gaan tegenwoordig in de Airfryer!

Van Appel tot Zalm

Het is duidelijk, ik gebruik de Airfryer vaak. Heel vaak. Om appels te poffen (beetje kaneel erbij, superlekker toetje!) en om vis te garen. Aardappels zijn zó veel lekkerder wanneer ik ze met een klein beetje olie en wat kruiden knapperig en bruin serveer. Na afloop gaan de losse onderdelen in de vaatwasser en klaar.

Echt niet!

Mijn moeder heeft er inmiddels ook een. Ze kwam een tijdje geleden bij me eten en ze was om. Haar oude frituurpan heeft ze weggedaan. Of ik hem wilde hebben, vroeg ze nog. Nee zeg, riep ik verontwaardigd, wat denk jíj nou?! Frituren is echt zó 2013!

* Wil jij ook graag gezonder frituren? Dat kan met de Philips Airfryer. Daarmee frituur je namelijk…. met lucht! Frietjes uit de Airfryer bevatten daardoor volgens Philips  tot 80% minder vet dan frietjes uit een normale friteuse én smaken bovendien overheerlijk! Klik hier om alles over de Airfryer te lezen!

airfyer8
Advertisement

6 Responses to "Elke dag lekker & gezond met de Philips Airfyer XL – advertorial –"

 • Granny
  27 mei 2014 - 13:34

  SUPER,!!!:-)))))

 • annekek
  27 mei 2014 - 16:53

  Lijkt me super, maar vind het wel veel geld…..toch maar wachten tot ze goedkoper zijn?

 • Jelte
  28 mei 2014 - 09:21

  Krijg er honger van 🙂 Goed idee btw die afbakbroodjes! Duurt altijd megalang voor oven warm is.

 • Nicky
  29 mei 2014 - 09:07

  Ahhhhh die foto van die bitterballen! Het eerste wat we altijd doen als we in Nederland aankomen is gelijk doorrijden naar de snackbar hahaha!
  Ik zal eens kijken of de airfryer hier ook te koop is, ik wil hem ook!

 • Nicky
  29 mei 2014 - 09:12

  Even op Google gezocht en jaaaa ze verkopen hem hier ook! Hij is hier alleen ook erg duur; 253 Euro 🙁
  Maar ga hem toch bestellen denk ik, lekker gezond frituren 😉

 • Miran
  2 juni 2014 - 10:49

  IK WIL M OOK! LIJKT ME IDEAAL!

Leave a Reply