Effe uitrusten!

Zo, ik ben moe zeg!

En ik ben niet de enige. Na  een weekje avondvierdaagse, een druk weekend en een fles Russische champagne was het goed dromen en slecht opstaan. Paul wilde er vanochtend ook écht nog niet uit en de meiden zaten elkaar al vroeg in de haren. Annabel was boos omdat ze yoghurt kreeg in plaats van pap en Liz baalde vanwege een losgeraakt beugelringetje. Van dat laatste baal ik ook want nou moet ik weer naar die orthodontist met haar!

Stick aan de wilgen

champMaar goed. De koffie is lekker en de entreetoets bij Liz is goed gegaan, tijd om mijn huis op te ruimen en een beetje bij te komen van alle feest- en andere vreugde. Er gebeurde van alles dit weekend. Gastblogger Inge werd tante (binnenkort weer een blog!) en Liz speelde haar laatste hockeywedstrijd. Ze gaat er mee stoppen. Tennis, dansen en gitaar, dat blijft ze doen maar haar stick hangt ze aan de wilgen. Annabel haar BFF verhuisde van Behoorlijk Dichtbij naar Best Verweg dus ook dat was even slikken.

Stukjes tikken

Ik ga zo eerst maar eens mijn moeder bellen. Die heb ik het hele weekend niet gesproken en dat is echt een unicum. Eens even informeren hoe mijn vaders slaplantjes erbij staan en of zijn kruiden al een beetje willen groeien. Uitrusten, en stukjes tikken. Met koffie en een goed gesprek. Straks lunchen met de meiden en vanavond de nieuwe Nicci French uitlezen.

Zo heel af en toe kan ik die rustige, saaie maandag écht waarderen.

Meer lezen: op Vrouwonline gaat het vandaag over DIVORCE en de kokende mannen...

One Response to "Effe uitrusten!"

  • dine
    26 mei 2014 - 11:46

    Daar kan ik af en toe echt van dromen : een saaie rustige maandag….. : – )
    Bij mij ging de wekker vroeg en om 8 uur zat ik weer in de auto om de 55 km naar m’n werk te rijden, het huis achter latend met de bende van het weekend….No panic, komt helemaal goed, vanavond eerst naar de sportschool en dan maar weer effe door het huis scheuren om de bende een beetje op te ruimen…

Leave a Reply