Een weekje glitter en glamour

Het begon zondag met tien kerstbomen.

Tien? Ja, tien. Je leest het goed. Eéntje thuis en negen op school. Paul hing de adventskrans in de aula op ik (zei de gek) sleepte dozen van zolder, samen met de andere versiermoeders. Het was het begin van een week vol glitter en glamour, met overal sterren, die eindigde(n) op een podium.

Stoffig maar feestelijk

Maandagavond na mijn werk – waar inmiddels ook een kerstboom stond – ging het feest op school verder. Met een hele boel hulpouders pakten we de dozen uit en versierden we de school. Het resultaat na een paar uur flink buffelen: stoffig (wij) maar feestelijk (school). Zo. Nu eerst een Bavaria.

Op het podium

Gelukkig mocht ik de volgende dag naar de schoonheidsspecialiste, die het stof weer uit mijn poriën klopte en mijn wenkbrauwen mooi in model bracht. Precies op tijd, want donderdagavond stond ik met mijn nieuwe collega’s op het podium bij Princess hotel in Amersfoort. Jawel!

Selfie met collega's

Selfie met collega's

Beste Opleider 2015

Mijn nieuwe werkgever was namelijk genomineerd voor de titel Beste Opleider 2015. De campagne ging net van start toen ik op de marketingafdeling kwam werken, dus ik viel eigenlijk met mijn neus in de reviews. Een boel mailings, cijfers en nieuwsbrieven later, was de oorkonde (voor de derde keer op rij) van ons.

Lindenhaeghe was gekozen tot Beste Opleider 2015 in de categorie financieel en juridisch.

Champagne!

En dus dronk ik voor het eerst champagne met mijn nieuwe collega’s. “Samen gedaan!” riep er een, “mooie kerstgedachte!” zei een ander. We proostten op een feestelijke avond en toen ik later naar huis fietste verwonderde ik me over alles. Hoe snel het was gegaan.

IMG_2832Een nieuw begin

Vanochtend zag ik pas dat er een pakje voor me bezorgd was. Mijn nieuwe agenda, besteld bij De Bijenkorf.

“Heb je nou alweer een nieuwe agenda?” vroeg Annabel verwonderd.
“Ja", zei ik, bijna net zo verbaasd. "Het is ook alweer bijna een nieuw jaar!”

 

2 Responses to "Een weekje glitter en glamour"

  • Eline
    11 december 2015 - 16:54

    Ja, zo snel gaat dat he?

  • Tanja
    13 december 2015 - 13:11

    Van de glitters, het stof, de grote opkikker meteen met de neus in de kerstboter! Ik zou zeggen:een heftig weekje 🙂 Ik kreeg mijn agenda van Sinterklaas en daardoor dit jaar eens op tijd 🙂 Ik vergat nog wel eens hoe de tijd vliegt 😉

Leave a Reply