Een puber met een babyhuidje!

Gisteren had ik een verrassing voor de meiden!

Toen ik eens - tijdens een heerlijke gezichtsmassage van 'mijn' Ingrid van Total Skin - verzuchtte: 'O, ik zou de meiden dit ook zo gunnen!' bood ze aan om ze een keer te behandelen. "Lijkt me wel grappig," zei ze. "Ik doe nooit kinderen!"

schoonh3Perzik vs rijpe peer?

Dat laatste is natuurlijk ook wel logisch. Wat moet zo'n pukkelloos perzikhuidje nou met een schoonheidsbehandeling? Zoiets is meer geschikt voor rijpe peren zoals ik. Maar toch. Ingrid kan zó lekker masseren. En het is altijd een feest om gewoon even lekker daar te liggen en helemaal verzorgd te worden, dat wilde ik ze gewoon een keer laten meemaken. En dat ging nu dus gebeuren.

"Kijk dan wat een coole dingen ze hier hebben. Het lijkt wel een snoepwinkel."

schoonh4Klein koppetje

De meiden vonden het super. Samen naar een échte schoonheidssalon! Annabel ging als eerste, ze was bijna niet terug te vinden in de grote verwarmde behandelstoel. Ingrid: "Wat gek om zo'n klein koppetje onder mijn handen te hebben." Liz bekeek alles met veel interesse. Ze had handig geregeld dat haar zusje als eerste ging. Kon zij even de kat uit de boom kijken.

"Wat gek om zo'n klein koppetje onder mijn handen te hebben!"

schoonheidsspec2

No pukkels bij Total Skin!

Liz paste al wat beter in de grote stoel. Ingrid gaf haar een complimentje. "Geen pukkeltjes, gave huid. Ik denk niet dat je veel last van jeugdpuistjes gaat krijgen." Dat is toch leuk om te horen voor een twaalfjarige. En wat er al aan bultjes zat, dat was na de behandeling weg. De massage vonden ze beiden geweldig. "Ik dacht tijdens de massage aan mijn werkstuk en mijn boekbespreking en toen dacht ik 'wat kan mij het schelen!'", zei Liz. "Terwijl ik me daar normaal de hele tijd druk om maak!" Ah! Missie geslaagd.

Kijk! Babyhuidje!

Kijk! Babyhuidje!

Eh... wanneer?

Helemaal geslaagd dus, de damesmiddag bij de schoonheidsspecialiste? Eh. Nou nee. Niet helemaal. Ze vonden het zó geweldig. Iets té geweldig zelfs. Ze willen nu - net als hun moeder - elke zes weken.

Meer info over de behandelingen van Ingrid vind je hier.

3 Responses to "Een puber met een babyhuidje!"

 • Annette
  16 mei 2015 - 16:50

  hahaha ja begin van het einde. Mijn 16 jarige wil ook graag mee als ik ga maar alleen ‘als ze ook wat mag’ af en toe neem ik haar mee maar eerst zelf maar een baantje zoeken 😉

 • Esther Vuijsters
  17 mei 2015 - 10:34

  Precies, baantje zoeken! Zoiets zei ik ook al Annette 🙂

 • Esther Vuijsters
  17 mei 2015 - 10:36

  Ze snappen hier het principe van ‘beperkte rechten zolang je je eigen geld nog niet verdient’ nog niet helemaal.

  Of, zoals ik vaak zeg: “Wat Jupiter mag, mag een stier nog niet!” (Liz krijgt straks Grieks en Latijn dus ik vertrouw erop dat ze het straks wel begrijpt.)

Leave a Reply