Een nieuwe lippenstift!

“Sorry, wát zoekt u?”

De verkoopster kijkt me niet-begrijpend aan. Ik heb haar zojuist gevraagd om een lippenstift van het merk ‘Cinered’, maar kennelijk is de nieuwe collectie hier nog niet binnen.

Wat nu? Liz had me uitdrukkelijk gevraagd om bij deze winkel voor Kerst een lippenstift ‘Cinered’ te kopen. Ik herinner me dat ze een stukje voorlas uit een of ander tijdschrift, deze lippenstift paste precies bij haar outfit, bla bla bla.

“Cinered”, herhaal ik. “Ken je het echt niet? Mijn dochter heeft het uit een of ander tijdschrift. Jullie zouden het hier verkopen.” Ik laat het meisje mijn kerstboodschappenlijstje zien alwaar ik (fonetisch) aantekeningen heb gemaakt. Cinered.

“Ken jij Cinered?” De verkoopster raadpleegt haar collega. “De dochter van die mevrouw wil een lippenstift van dat merk. Maar wij verkopen toch alleen ons eigen merk?”

Dan begint de collega te lachen. Ze loopt naar achter en komt terug met een langwerpig zwart doosje. “Alsjeblieft”, zegt ze. “Een Rituals lippenstift. Kleur: China Red.”

2 Responses to "Een nieuwe lippenstift!"

  • Tanja
    23 december 2015 - 08:18

    Hahahaha, ik herken dat, ik schrijf ook vaak iets fonetisch op Nu moet ik van mijn man het boodschappenlijstje in Words maken en spellingscontrole doen 😛 Anders weigert hij het te gaan halen 🙂 Dyslectie, ook al is het in lichte vorm, is soms knap lastig. Rituals timmert nu aardig aan de weg, overal aanbiedingen en winacties. Hele goede producten maar die prijzen…:-(

  • Eline
    23 december 2015 - 08:39

    Lovely 🙂

Leave a Reply