Een greep uit mijn mailbox vandaag – mét commentaar

Regelmatig krijg ik uitnodigingen, reviewverzoeken en persberichten.

Sommige passen goed bij mij en mijn blog, andere wat minder. Om jullie een kijkje in de keuken van de Blogger te geven, deel ik vandaag een aantal e-mails met jullie. Ik heb ze voorzien van commentaar, dus lees lekker mee.

In mijn mailbox vandaag:

Een persbericht over het feit dat de interesse in de e-reader in twee jaar tijd is gehalveerd (kan ik me wat bij voorstellen, ik lees ook nog steeds liever een écht boek!). Het persbericht is nogal lang. Aan het einde is mijn interesse in dit verhaal ook gehalveerd. <DELETE>

Multi-orgasme?

Een e-mail over seksuele voorlichting. Slechts 1 op de 20 vrouwen kreeg seksuele voorlichting. (Niet helemaal duidelijk wat ik met de informatie moet, totdat ik verder lees, je kunt je inschrijven voor de pret-in-bed challange waarbij je toewerkt naar het beheersen van het multi-orgasme. Iedereen vrouw is in beginsel mult-orgastisch, aldus de hoofdredacteur van vallei-orgasme.nl. Tja. Om daar nou over te bloggen?)

Bezoek de kerstmarkten in Düsseldorf/ Dortmund/ andere willekeurige Duitse plaats.

Gezinspret in het subtropisch zwembad (snel weggooien voordat dit bericht in verkeerde handen valt!)

Warme fleecemuts tegen de kou: op 6 manieren te dragen. (Oké, ik klik door, hier word ik dan toch wel weer nieuwsgierig naar. WOW! Ziet eruit als een soort burka!)

Ik blog liever over speelgoed dat stil is

Verzoek om te schrijven over Cayla, de pop die echt kan praten. (Nee, dank je. Ik ben blij als mijn eigen kinderen eens een keer hun mond houden, zo’n pop kan ik missen als kiespijn.)

Bericht over broodtrommelliefde, kaartjes die je aan de kinderen mee kan geven als ze een belangrijke toets hebben, of gewoon, als verrassing. Hm. Die zien er eigenlijk wel heel erg leuk uit. Daar wil ik wel over schrijven. Bij deze dan.

Spam. Of ik even mijn creditcardgegevens wil doorgeven. Maar natuurlijk.

Ingewikkelde mail over het boek ‘dingenuitlegger’, een boek waarin ingewikkelde zaken in hele gewone taal worden uitgelegd.

Eh, doelgroepverwarring?

Kortingsactie: akoestisch alarm voor op scheepsmotoren nu 25% korting.  "Misschien leuk om een winactie te doen op je blog!" (Eh. Even een doelgroep onderzoekje doen, meneer de Marketeer?)

Persbericht: 91% van de Nederlanders denkt dat het een kwestie van tijd is voordat er een aanslag wordt gepleegd in Nederland. (Gezellig.) <DELETE>

Uitnodiging voor kosteloze ondernemers assessment. (???)

BABOR komt ook dit jaar weer met luxueuze advent kalander. Achter elk deurtje zit een kostbare verrassing verscholen. Hm. Hebben! Die wil ik wel reviewen. O jammer. Ik mag er wel over schrijven, maar het mag niets kosten. Als ik er over wil schrijven moet ik hem zelf kopen. <DELETE>

Gezellig samen film kijken!

Of ik de film Paper Towns wil reviewen? Die schuif ik door naar mijn dochter. Leuk. Lekker samen kijken en schrijven.

E-mail van mijn goede vriend de Braziliaanse notaris die geld uit een erfenis voor mij beschikbaar heeft. (Zo leuk! Hij mailt me nu elke maand!)

Nieuwe koffieautomaten, geschikt voor elk budget. Maar wat moet een budget met koffie?

Uitnodiging evenement ‘Stair Climbing’ met UNICEF. Hm. Nou. Ik ga vanavond al brainstormen met Clini Clowns, dus ik heb mijn goede doelen-quotum alweer gehaald deze week. Sorry UNICEF.

Welke mail?

Persbericht over anti-aging crème voor de rijpere huid. Geschikt voor vrouwen van boven de vijftig. ONMIDDELIJK verwijderen deze mail. Mail? Welke mail? Over dit onderwerp heb ik nooit een mail gekregen.

Ah. Een gratis (pers) reis. Ik mag (1 nacht!) komen logeren in een villa in Toscane. Jammer. De reis, extra kosten voor ditjes en datjes en de excursie moet ik zelf betalen. <DELETE>

Dat was 'm. Voor vandaag. Morgen weer nieuwe mail. Altijd weer een verrassing waar ze me dit keer blij mee mogen maken. Een leuke winactie, een interessant feit of een dooie mus.

5 Responses to "Een greep uit mijn mailbox vandaag – mét commentaar"

 • Granny
  13 november 2015 - 14:57

  Je hebt er een dagtaak aan…

 • gjans
  13 november 2015 - 15:13

  Grappig!

  Extra leuk:
  Gezinspret in het subtropisch zwembad (snel weggooien voordat dit bericht in verkeerde handen valt!) – hahahaha
  Ingewikkelde mail over het boek ‘dingenuitlegger’, een boek waarin ingewikkelde zaken in hele gewone taal worden uitgelegd.- hihihihihihi

 • Lonneke V
  13 november 2015 - 15:14

  Ik vind ze leuk. Ik wil vaker een update uit je mailbox (met commentaar)!

 • Lidna
  14 november 2015 - 16:27

  als ik toch maar half zo goed uit mijn uit mijn woorden zou komen zoals jij dat wel zo goed kan op papier of eigenlijk op scherm…….

 • Esther Vuijsters
  15 november 2015 - 11:34

  Ben gewoon een beetje ontroerd door jouw compliment Lidna….

Leave a Reply