Een duik in de zomertrends

Ik heb écht goede zin vandaag!

Heerlijk weer, vrolijk jurkje aan én officieel klaar met lijnen. Bovendien kreeg ik gisteren een paar onwijs leuke complimenten (onder andere over mijn eerste advertorial en over dit stukje voor Citymarketing Amersfoort) én wierp een knappe meneer op straat me zomaar een kusjehandje toe. Ik loop op spreekwoordelijke wolkjes.

"Laatste schooldag! Laatste schooldag! Wakker worden! Laatste schooldag"

En ben niet de enige blije vogel vandaag. Nee, ook An heeft er zin ‘an. Om kwart voor zes stond ze al naast ons bed te springen: “Laatste schooldag! Laatste schooldag!” Ik was even bang dat ik gisteravond per ongeluk het verkeerde kind  in bed gestopt had, want voor zover ik weet is mijn eigen exemplaar ’s morgens haar bed niet uit te branden! Kennelijk doet ‘laatste schooldag’ wonderen voor zo’n achtjarige draak.

Bijna vakantie!

Ja, het zat er natuurlijk aan te komen: de vakantie! Morgen de laatste VerrassingsVrijdag op mijn blog (wel weer een hele leuke!) en dan ga ik aftellen. Over een weekje rijden we naar het Zuiden en ik ben al begonnen met lijstjes maken en inkopen doen. Het kwam dan ook goed uit dat ik eergisteren de Grote Zomer Marie Claire ontving, bordevol zomertips, do’s en don’ts. Een mooi moment voor een duik in de Zomertrends van 2013 met uw Blogster!

Hieronder mijn favorieten

tos-cateyes - De cat eye zonnebril (cat eye sunnies!) doet het nog steeds erg goed. (Cheap Monday heeft een goedkope variant!) Zónder kun je dit jaar eigenlijk niet op vakantie!

- Neem vooral meerdere bikini’s mee op vakantie want variatie is troef! (En lees hier de tips voor aanschaf.)

- Geen gewoon tasje mee, maar een boxy bag. (Soort mini-koeltasje, handig voor ijsklontjes, verder vooral onhandig lijkt mij.)

- Kleur oogschaduw: wauwblauw!

- Schoenen: ballerina’s met en zonder print.

- Helemaal hot: rode accessoires (tja, je kan natuurlijk ook gewoon een strapless jurkje aandoen en je schouders laten verbranden…)

- Junglelook doet het nog steeds goed (wel oppassen dat je jezelf niet kwijtraakt tijdens trektocht door het Amazonegebied)

jungle

- En tenslotte: haar in een strakke paardenstaart. Trend rechtstreeks van de catwalk (horsewalk?) en ook erg praktisch met warm weer.

Zo, met deze tips komen jullie de tijd wel door denk ik. Ik ben er trouwens gewoon nog hoor, tot volgende week donderdag. En in de tussentijd moet ik ernstig gaan winkelen geloof ik. Ik heb namelijk maar één bikini, géén cat eye sunnies en zeker geen blauwe oogschaduw.

Maar... eerst even een dansje op dit vrolijke liedje!

(c) foto's van site Marie Claire

5 Responses to "Een duik in de zomertrends"

 • Brie s
  18 juli 2013 - 11:00

  Heerlijk, verheugen op vakantie! Hier hebben de dames ook vandaag hun laatste schooldag, en man, wat hebben ze dr zin an!!!! Helaas moet ik zelf nog 3 weken werken, maar aangezien ik parttime werk heb ik toch echt ook wel vakantie gevoel.
  Succes met je voorbereidingen en voorpret:-)

 • corrie
  18 juli 2013 - 11:47

  Heb vannacht de kids uitgezwaaid, die zitten intussen al aan t zwembad in Marmaris.
  Zelf moet ik nog 2 dagen werken en dan 2 weekjes thuis.
  Heb natuurlijk al 10 daagjes Turkije achter de rug, nu tijd voor wat achterstallig klus en verfwerk in en rond de deur.

 • Tanja.h
  18 juli 2013 - 11:48

  Leuk om te lezen, deze trends maar ik ben geen trendvolger 🙂 Zo zal ik absoluut geen blauwe oogschaduw op doen, dat staat alleen blondines met hel blauwe ogen. Bij mij staat het alsof ik een blauw oog heb 😉 Heel veel plezier met shoppen en voorbereiden van de vakantie!!

 • esther
  18 juli 2013 - 12:03

  Nou, die blauwe oogschaduw gaat ’t denk ik ook niet worden bij mij, ziet er niet uit. Ik kies… euh… roze 🙂

  Die zonnebril vind ik wel leuk en ik moest net een nieuwe….

  Allemaal plezier met lekker weer in NL, voorpret en sterkte met afwezige kinders en klussen thuis!

 • Muts
  18 juli 2013 - 22:14

  Oogschaduw? Yèkkk. Bikini? Tankini! Ballerina’s? Never! (altijd een hakje, al is het maar 4 cm)
  . Jungleprint? Niks voor mij… Hmmm, ik ben niet zo van de trends blijkbaar. Alhoewel die zonnebrillen me wel leuk lijken. Alleen… ik heb al zeker een stuk of 8 zonnebrillen. Tja, dat is dan weer zo’n artikel dat niet slijt en waar je niet uit groeit 🙂

Leave a Reply